Mamatest slabý duch?

ajleenka
4. čer 2019

Máte zkušenost s mamatestem, zda toto může být pravý duch nebo jen falešný stínek? Jsem teď asi 11-12dpo. Měl někdo takto pozdě ještě takto slaboučký náznak? Většinou jsem narazila již na jasné dálnice.

katkabella
4. čer 2019

Něco málo vidět je ale zdá že je trošku do šeda ale to může být i fotkou. Dávám sem svoji 11dpo odpoledne dělaný, mě Teda vyšel vždy lépe odpoledne

katherine177
4. čer 2019

Na té horní fotce vidím jednu čárku, na té spodní fotce jsou vidět už 2 čárky

jirikmaminka
4. čer 2019

Prosim je delany odpoledne citlivist 25 ve ctvrtek udelam citlivost 10 ja okem druhou ducha,, vidim na fotce pri natoceni takeale mate nekdo moznas mi ji dat do negativu muj tel to nedela moc prosim pro zvedavost

patmouse
4. čer 2019

@jirikmaminka myslim ze je negativni...

katherine177
4. čer 2019

Na tom negativu vidím slabého ducha

jirikmaminka
4. čer 2019

@katherine177 mockrat vam dekujo ja ho doma okem.vidim prave ale foto mi to nebralo

zrzeckas
5. čer 2019

@ajleenka holky tu psaly, ze mely druhou carku az nekolik dni po vynechani ms.... Takze v klidu cekej 🙂

alterego
5. čer 2019

@ajleenka Na mamatestu jsem měla výrazněji viditelnou čárku až cca 14DPO. Protože jsem všude četla, že dělává falešné duchy, tak jsem při prvním náznaku ducha testovala současně i testy od Dr.Maxe a na nich byly vždy čárky i duchové výraznější. Takže doporučuju případně za dva dny testnout i testem jiné značky pro porovnání. Držím palce. 😉

ajleenka
autor
6. čer 2019

Tak jenom info pro všechny, co by hledaly podobné. Druhý den byla čárka o maličko silnější, pořád tedy jenom náznak, ale vidět byla lépe. No a další den jsem začala krvácet. Zpoždění maximálně den. Takže slabé duchy nebrat, možná se něco dělo, ale neudrželo se.

nuttelka33
4. črc 2020

Chci se prosím zeptat co si o tom myslíte?

atomix
4. črc 2020

@nuttelka33 Je to negativní test. Pozitivní je ve chvíli, kdy testovací čárka je stejně silná nebo silnější, než kontrolní.

katherine177
4. črc 2020

@nuttelka33 je tam duch ,zkuste za pár dní znova

katherine177
27. črc 2020

@nuttelka33 tak jak jste dopadla?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru