Ahojky sem 14 den po ET papirkovy testy od mamatest SOI s duchem viditelným ale clearblue mi ukazuje minus co si o tom mám myslet? Stalo se to některé z vas?
Měla jsem to taky tak a Clearblue měl pravdu. Mamatest poslední dobou dělá moc rád falešně duchy.😒 I tak ale doufám, že má zkušenost nebude stejná, jako ta Vaše a držím palce.🙏🏻
@littleannie Achjo, prosím pěkně, píšu to snad všude a stále tady mají ženy tendenci roznášet tyhle nesmysly. Testy nedělají falešné duchy. Test u Vás zachytil hormon HCG, takže jste těhotná byla, ale nejspíš se nezadařilo a odešlo s MS - v takovém případě se jedná o biochemické těhotenství. Nic neobvyklého.
@nikjean aha 🤣 to jsou mi novinky… zázračný mamatest mi objevil biochemické těhotenství, a žádny jiný test ne… 🧐 s mamatestem sem těhotná každý měsíc… no nebudu se hádat, zkušeností mám dost, jen jsem napsala, co se stalo mě a odpovídala jsem na dotaz. Na tohle co píšete vy, se nikdo neptal.
@littleannie
Možná to bude tím, že každý jiný test má jinou citlivost, jinou sílu barviva? Takže ten rozdíl mezi dvěma značkami může být ve výsledku dost významný a ejhle už máme na světě dva odlišně vyhodnocené testy. Ale stále jsou tyto výsledky postavené na racionálních faktech, které jsem zmínila právě výše. Možná prožíváte každý měsíc biochemické těhotenství a z důvodu kvality mamatestu (má opravdu hodně barviva) Vám jej jako jediná značka dokáže zachytit, oproti testům jiným, kde je barviva míň.
A vzhledem k tomu, co jsem zde už viděla za diskuze, kde se ženy hádají do krve, že test, kde je viditelná pouze ryska je pozitivní nebo, že na testu je určitě duch, ačkoliv je test ukázkově negativní, se vůbec nehodlám bavit na téma pozitivních testů, protože nejsem schopna určit, zda vy nejste taky ten případ, neberte to prosím zle. A to nemluvím o těch ženách, které jsou schopné měnit úhly, filtry a jasy fotek, aby tam za každou cenu tu druhou čárku "našly" (většinou jde právě o tu rysku) a pak strašně nadávají, jak jsou testy falešné, protože jim došla MS.
A ono obecně, kdyby ženy testovaly až opravdu v termínu zmeškané menstruace a četly příbalové letáky, tak by nemusela být každá druhá diskuze na koníkovi právě o tomhle a nemusely by vznikat pochybnosti o kvalitě testů.
A možná se mě nikdo neptal, ale je fajn vyvrátit demagogie, které se tu šíří.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alexkisss Stačí se podívat na krabičku, kde výrobce uvádí citlivost testů - to je dost podstatné. ClearBlue má citlivost 25, mamatest 10, tzn. test s vyšší citlivostí (v tomto případě mamatest) ti ukáže pozitivní výsledek dříve.