Zdravím, zajímá mne, ukázal se Vám někdy dřív třeba pepino test nebo jiný než mamatest?
Myslím to tak ze treba na pepinu byl duch a mamatest nic a byla jste těhotná? Já mám na ten mamatest nějak smůlu, už když jsem ho otevřela tak byl poskrabanej a jedna čárka.. Tak nevím jestli má cenu jít pro jinou značku..
Ukážte rozdíly, díky
Pepino test bych si taky už nekupovala, vždy mám slabý čárky a jsou fakt jakože slabě růžové k uvěření že se asi povedlo a ono hovnajs, nejlepší kupovat Zn.livsane nebo Dr max. Ten ukáže to co má
Mam nejlepsi zkusenost s dr. Max… ukazal mi duchy i 6dni pred ms 🙂 za me je jeden z nejlepsich 🙂
Měla jsem doktor max,který mi ukázal negativní a pak Papino a tam byl duch...no a dnes mi skoro dvouleťák běhá po domě 😅.Ale doporučuji koupit digitální,ten jsem si koupila po Pepinu a ukázal mi to jasně😊
Mám zkušenost s Dr. Max v minulém těhotenství a s Mammatest v nynějším. Vždy ukázaly 2 čárky a těhotná jsem byla. Když jsem nebyla, byly negativní... ale nikdy jsem teda tzv. nelovila duchy.
Dr max i livsane jsou v pohode, neukazuji duchy. Jen maji taky ruzne verze s ruznou citlivosti, brala jsem si vzdycky obyc co se vkladaji do nadobky s citlivosti 10
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pepino hrůza já bych řekla že z Benu nebo Rosmannu jsou ok + Action