Mamatest negativní, jiný pozitivní

marinamm
23. črc 2015

Holky prosím o radu v den MS jsem si dělala mamatest, ukázal mi ducha, den na to byl negativní (byla to 10). Koupila jsem test jiné značky a další den zase testovala (tentokrát 25) a byl tam hezký duch. Ještě ten den jsem šla k dr. kontroloval čípek, na utz něco měřil. Řekl, že zatím nejde nic vidět, ale s největší pravděpodobností jsem těhotná, ať přijdu za týden a udělá mi kontrolní utz a vezme krev. Doma jsem si dělala další mamatesty a jsou negativní. Měla to některá? Já už mám doma 20-ti měsíční holčičku a když jsem jí čekala tak se taky ukázala až v 6.TT do té doby negativní testy a na utz nic.

První mamatest 10
Druhý 25

myskaol
23. črc 2015

mama test je na p*** 😀 zkus Pepino, já měla dálnici jak prase ve 4tt

marinamm
autor
23. črc 2015

A to koupim kde? U nás mají lékárny jenom tyhle dva.

myskaol
23. črc 2015

@marinamm já ho koupila v Globusu a vůbec je mají myslím jen v drogérkových oddělení supermarketu a stojí okolo 35 kč 😅

shine2015
23. črc 2015

@marinamm porid si digitální a budeš mít jasno hned. Nebo ráno zajdi na krev....já to nechapu, proč x testu za 50kc když stačí jeden digitální a mate jasno hned. Navíc bez hledání duchu 😉
Hodně štěstí a ať těhotná jsi pokud si to přejes 😉

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 je to větší vzrůšo 😀

shine2015
23. črc 2015

@myskaol tak to potom jo, to je jasná volba 😀 😀

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 ikdyž já za to utratila jen těch 35 kč, bo jak říkám ve 4tt dálnice do nebes 😀

marinamm
autor
23. črc 2015

No hlavně jestli mi pomalu roste HCG tak mi clear nemusí nic ukázat a 250kc v .... 😀

shine2015
23. črc 2015

@myskaol to gratuluji....já nejprve utracela ale pak jsem se zaklidovala, objednala dva digi a bylo po utrácení 🙂

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 děkuji, já už to plknu 😀 termín za 16 dní 😀

shine2015
23. črc 2015

@marinamm mě ukázal 4dny před MS a 10testy nic.....podle mě je digi spolehlivý a všem vyšel v mém okoli i když má citlivost 25...a to jsem ho dělala odpoledne 🙂

marinamm
autor
23. črc 2015

No uvidíme, musím to vydržet do příštího úterý. Ale stejně budu curat na papírky 😀 možná prubnu i digi 😉
@shine2015

dmklarka
30. črc 2015

@marinamm Ahoj,mám úplně stejný problém,dělala jsem si včera a dnes ráno test Best 2 kde je citlivost 20a vyšly mi tam dušíci,dnešní byl víc vidět,a teď jsem zkusila Mamatest který má citlivost 10 a je tam prd.Tak jsem zvědavá jestli tam něco bude...A tobě se zadařilo? 🙂

gepe
30. črc 2015

Taky souhlas, pockat s digi po terminu ms a je jasno 🙂 take mi ukazal pred +, curaci jen velmi slabou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru