Ahoj, chci se zeptat holky jestli považujete mamatest za spolehlivý? Dělala jsem si dnes ráno a pěkný viditelný duch zatímco na testu intime od dm nic. Muže to být tím že má více barviva? Dekujii
@martulka88
Ahaa no mě to udělal kdysi Pepino
A myslíte že je to možné, že nějaké testy dělají falešné duchy?
@klaudi00 Za mě falešný duch nikdy nebyl. Je rozdíl ryska a duch. Mamatest může mít více barviva a tím pádem je zřetelnější. Udělala bych za dva dny nový mamatest a uvidí se, zda sílí 🙂
za mě mamatest naprosto spolehlivý 👍 dr.max jak kdy a mám pocit, že ty testy z drogerií jsou jako loterie 😁 ještě můžu doporučit livsane z benu 🙂 držím palečky ať se ten 👻 promění na krásné // 🍀😊
Skoro dva roky starý případ - na mamatestu tohle, Dr. max bílej (oba stejná citlivost). Menstruace přišla o 2 dny později než jsem byla zvyklá, Max byl i v den menstruace čistej, zatímco mamatest mi dělal ducha i po menstruaci.
Někdo říká, že mamatest má hodně barviva, ale nevím. Já už jim nevěřím. Měla jsem tenkrát ten podzim takovej rozházenej a cyklus mě zlobil, takže jsem testovala asi 3 měsíce po sobě a mamatest měl vždycky slabou čárku, ostatní značky nic. Těhotná jsem samozřejmě nebyla, a ani si nemyslim, že to bylo biochemko. Od tý doby je nekupuju.
Každopádně pokud ten test bude sílit, tak asi není o čem. Věřím že umí ukázat i těhotenství, ale já mám teda zkušenost i takovou, že ukazuje blbosti 😂
Mám stejnou zkušenost jako @blecha94, za mě sráč co ukazuje falešný čárky 😁 vůbec bych ho nebrala vážně a koupila jinou značku.
Ano, jsou holky, co Mamatesty nemůžou vůbec používat, protože jim dělají duchy po celý cyklus. Já zase jiný vůbec nekupuju, nikdy špatná zkušenost.
@klaudi00 pokud takhle sílí tak to falešné nebude ☺️
Děkuji všem ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně nikdy duch nevyšel, pokud jsem nebyla těhotná.