Dobrý den dámy.
Mám prosbu, jestli se vám toto někdy u tehotenskeho testu stalo, chci se jen zeptat zda je pozitivní? Jde mi o to že je mi 36 let a jsem brána jako neplodna. Vysoký hormon FSH a jiné další problémy. Mam zpoždění 6 dní, jinak bych test ani nedelala, upřímně by mě to ani nenapadlo🙂
Moc děkuji za Vaše reakce a přeji krásné svátky
@lencaa11 moc děkuji za reakci 💕 pro mě by to byl opravdu Vánoční zázrak, ale moc tomu radši nevěřím, abych nebyla moc zklamaná, ale i se svojí "neplodnosti" mám mesicky jak hodinky, tak se divím tomu testu, vždycky byl dokonale bílý. Jediný pozitivni test co jsem kdy měla byl na Covid 😂
Na takove zpozdeni je to ale hodne slaby test, leda by se posunula ovulace, coz je samozrejme mozne.
@petulxxx na uvedené zpoždění se mi také zdá hodně slabý, ale třeba byla ovulace opravdu později 😊 moc držím palce, dej vědět 😉🍀
Jinak my měli u staršího problémy s početím a u druhého absolutně netuším, jak se zadaril 🙈 a v porodnici jsem byla s holcinou, co taky byla zaručeně neplodná a teď už má taky dvě děti 😉😁
@petulxxx Jak jsi dopadla s krví? Já jsem měla u druhého syna test 10 dní negativní, až se objevil duch. Ovulace byla později. Držím palce! 🙂
Drzim palce
Tak by mě zajímalo jak to dopadlo 🙂
@monyscerna bohužel krev byla negativní a mamatest už v životě nekoupím 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petulxxx něco se tam děje na 6 dní zpoždění je to málo ale mohla bejt i ovulace jinak jo to lékaři někdy řeknou neplodná a pak šup žena na to nemyslí a zadari se vyzkoušela bych během dne ještě test a zítra ☘️