Mamatest. Je pozitivní?

petulxxx
21. pro 2023

Dobrý den dámy.

Mám prosbu, jestli se vám toto někdy u tehotenskeho testu stalo, chci se jen zeptat zda je pozitivní? Jde mi o to že je mi 36 let a jsem brána jako neplodna. Vysoký hormon FSH a jiné další problémy. Mam zpoždění 6 dní, jinak bych test ani nedelala, upřímně by mě to ani nenapadlo🙂

Moc děkuji za Vaše reakce a přeji krásné svátky

lencaa11
21. pro 2023

@petulxxx něco se tam děje na 6 dní zpoždění je to málo ale mohla bejt i ovulace jinak jo to lékaři někdy řeknou neplodná a pak šup žena na to nemyslí a zadari se vyzkoušela bych během dne ještě test a zítra ☘️

petulxxx
autor
21. pro 2023

@lencaa11 moc děkuji za reakci 💕 pro mě by to byl opravdu Vánoční zázrak, ale moc tomu radši nevěřím, abych nebyla moc zklamaná, ale i se svojí "neplodnosti" mám mesicky jak hodinky, tak se divím tomu testu, vždycky byl dokonale bílý. Jediný pozitivni test co jsem kdy měla byl na Covid 😂

pajasala
21. pro 2023

@petulxxx také vidím. Zkus za dva dny zda zesílí. Moc držím palečky

petulxxx
autor
21. pro 2023

@pajasala zkusím 😍 pro jistotu jsem si dnes zašla i na krev, když bude pozitivni budu mít krásný dárek pro manžela, pokud ne, tak si dám bez nervů flašku nějakého vína 😀

misha31
21. pro 2023

Na takove zpozdeni je to ale hodne slaby test, leda by se posunula ovulace, coz je samozrejme mozne.

aspie83
21. pro 2023

@petulxxx na uvedené zpoždění se mi také zdá hodně slabý, ale třeba byla ovulace opravdu později 😊 moc držím palce, dej vědět 😉🍀
Jinak my měli u staršího problémy s početím a u druhého absolutně netuším, jak se zadaril 🙈 a v porodnici jsem byla s holcinou, co taky byla zaručeně neplodná a teď už má taky dvě děti 😉😁

astracreek
22. pro 2023

@petulxxx Jak jsi dopadla s krví? Já jsem měla u druhého syna test 10 dní negativní, až se objevil duch. Ovulace byla později. Držím palce! 🙂

hanka_12345
22. pro 2023

Drzim palce

ele_nka
22. pro 2023

@petulxxx držím palce 🍀 moje máma se svojí neplodností zvládla 2 dcery. 😊

monyscerna
23. pro 2023

Tak by mě zajímalo jak to dopadlo 🙂

lencaa11
23. pro 2023

@petulxxx jak dopadl test ?? krev ??

petulxxx
autor
30. pro 2023

@monyscerna bohužel krev byla negativní a mamatest už v životě nekoupím 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru