Mám zvětšený podbřišek, mohla bych být těhotná?

martina12344
27. dub 2017

je mi 18 mam zvetseny podbrisek uz par mesicu mi prijde ze sem takova nafoukla naposledy jsem sex mela v lednu takze si nemyslim ze bych mohla byt tehotna ale ta moznost tam je. podbrisek sice neboli ale vidim jak se nafoukly a neni to prijemne. muze to byt stravovanim ? nejim pravidelne. no proste se bojim abych nebyla tehotna nebo tak prosim o radu dekuji

ckocko
27. dub 2017

Udelejte si tehotensky test a budete vedet.My tady tezko pozname, zda jste tehotna nebo ne 😉.

zuzineckah
27. dub 2017

Jestli k tomu rostoucímu podbřišku můžete přidat i absenci menstruace, pak test budou nejspíš vyhozeny peníze 🤘

martina12344
autor
28. dub 2017

@zuzineckah myslite ze muzu byt tehotna?

petuik
28. dub 2017

Tak ja bych radila navstevu gynekologie

helen_h
28. dub 2017

@martina12344 Kupte nejlevnější těhotenský test, je to pár korun, a uvidíte. Nechápu, co je na tom potřeba řešit přes diskuzní fórum, nic jiného radit nejde.
A tu menses od ledna máte nebo ne?? Neodpověděla jste.

martina12344
autor
28. dub 2017

ano mam menstruaci pravidelne

puresin
28. dub 2017

@martina12344 Ale no tak, v 18 letech nevis, jak se delaji deti? Pokud po sexu nedostanes normalne menses, resis to snad hned a udelas si minimalne test. Kdyz ho dostanes, jsi jen nafoukla. Co resis na foru po 4 mesicich?..
Tohle snad holky umi posoudit i v patnacti...

helen_h
28. dub 2017

@martina12344 Tak to jsi opravdu jen nafouklá 🙂 Nicméně test si klidně pro klid duše udělej a pak vymysli nějakou změnu toho stravování ;)

marienam
28. dub 2017

jestli máš pocit, že bys mohla být těhotná, také nechápu, že sis neudělala zatím test. Jinak mě nafouknutý podbřišek trápí celkem často, spíš mi přijde, že už normální břicho vůbec nemám. Dle doktora je to kombinace stresu a stravy. Stravu jsem upravila, ale se stresem toho moc neudělám. Zkus vzít v úvahu i stres... mně dělá v těle celkem paseku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru