Mám zpoždění od 4.11., dělala jsem test 5.11. a nic, MS nikde

anonyim
10. lis 2017

Holky prosím poradte ci máte někdo zkušenost měla jsem dostat MS 4.11 a ms nikde ... a pátého jsem dělala test negativní a pak 7 a negativní a tak ms nic furt další test chci delat az příští týden 🙂 myslite ze bych mohla byt v tom 🙂 u prvního jsem mela pozitivní test asi po 4-5 dnech vynechane MS ted to může byt jine. Děkuji za odpověďi předem ;)

apple_tree
11. lis 2017

@anonyim No neco podobneho jsem mela tento tyden taky, ms jsem mela dostat minulou sobotu, vzdycky chodi na cas, skoro na hodinu presne, nikdy jsem nemela zpozdeni ani jeden den. Test jsem delala v nedeli, v utery a ve stredu, vzdycky negativni. No a ve ctvrtek odpoledne se mi najednou strasne zacala motat hlava, malem jsem omdlela (tohle se mi nestava) a dorazila ms. Tehotna byt muzes, nekomu test ukazal // az dlouho po vynechani ms, ale moc bych se k tomu neupinala.

sheel
11. lis 2017

Můžeš si zkusit zajít do laborky a nechat si odebrat krev na Hcg, krev se nesplete, testy z moče trvají 😉 každopádně přeju, aby to vyšlo tak, jak si přeješ 🍀

sthanina
11. lis 2017

@anonyim Ahojky, u prvního mimi jsem měla pozitivní test až po 13dnech, u druhého po 5 dnech. Je to různé, dej tomu čas...😉

kika266
11. lis 2017

@anonyim Dej tomu cas, kazdemu se to ukaze jinak, me se to ukazalo az po 14 dnech a ani jsem nevedela ze jsem v tom 🙂 ms mi vubec nechybela 🙂

robin92
11. lis 2017

@anonyim jeden den po vynechani ms je dost brzy si delat test si myslim. Jeste chvilku pockej a udelej si test za par dni nebo si zajdi k dr a tam ti udelaji test z krve.

anonyim
autor
11. lis 2017

Děkuji za odpověďi 🙂 počkám do příštího týdne 🙂 a uvydim 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru