dobrý den, tak mám 14 dní po očekávané MS a nic. dělala jsem si test včera jen takový ty dva papírky od Dr. Maxe. za 35 kč. a nebyl tam ani náznak dvou čárek. jiný test jsem nezkoušela. mám vyzkoušet jiný? nejhorší varianta. nebýt těhotná a ani to nedostat. co s tím? dělali jste si někdy dva testy každý od jíné firmy?
Já jsem zkoušela test z DM pepino. Ukázal mi ducha v den MS.
Pri negativnim vysledku jsem nikdy novy nezkousela. A ze jsem jich nadelala pozehnane 😊 Ony jsou ty domaci testy celkem spolehlivy. A po udelani testu se vzdy do druheho dne dostavila MS...podle me to opozdeni proste bylo psychicky ...
Já mela od GS dva testy a oba asi ukázaly, že nejsem těhotna. Když se to nedostavilo koupila jsem drahý za 218 Kč od clearblue, který ukáže i případný týden těhotenství a byla jsem v 5-6 týdnu.
Mě právě ty obyčejné od Dr Maxe fungovaly nejlépe. Pak jsem ještě měla jejich "čurací", který byl v balení jen jeden a ten byl horší, i když i na něm se dal při troše dobré vůle dušík najít. Pak jsem ještě měla nějaké z drogerky, měla jsem GS- nic moc, Pepino taky slabý a taky Clearblue - ten byl super, protože jsem se s manželem nemusela hádat o čárku 🙂 ukáže rovnou + nebo -. Ukázal + a 2-3 🙂) Záleží taky kdy si ho děláš. Hned ráno je v moči nejvíce koncentrovaný HCG, tak bych to vyzkoušela ráno, třeba i se dvěma různými testy.
Já nepoužívám už žádný jiný test než Clearblue. Chci mít jistotu a za ty dvě stovky mi to stojí.
může rozhodovat i váha ženy? to je asi blbá otázka. 🙂 že třeba u jako "plnoštíhlích " se to ukáže později.....🙂
@dolihalovaz vliv má určitě to, kdy si test uděláš (ráno vždycky lepší) a jak citlivý test sis koupila.. ale jestli pozná, kdy máš 50 a kdy 80kg, to je trochu psycho představa 🙂
@dolihalovaz nie, váha ženy nemá žiaden vplyv na rast HCG.
škoda🙂 mohla být naděje..🙂))))
Váha vliv nemá, ale já bych to fakt vyzkoušela zítra ráno znovu. No a jestli chceš opravdu investovat, tak jdi do Clearblue, ale já bych asi volila nejdřív dva nějaké lacinější. MS se ti může posunout z různých příčin :( jestli sis měřila ovulační teplotu, tak máš další indicii - zůstala vysoká? Nebo spadla?
@mama4tata bazálku si neměčím. tentokrát sem nedělala v unoru ani ovu testy. na vše sem se vykalšlala a ted to nemám. zrovna když nic neudělám tak to nedostanu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
určitě bych zkusila ještě jinou firmu. 14 dní po očekávané MS by už čárky měly být výrazné. já si také dělala od dvou různých firem... mě teda vyšli všechny.. ale ze zkušenosti od kamarádky, té první test také nevyšel a pak stejně těhotná byla..