Mám šanci, že jsem těhotná?

llenka005
29. kvě 2016

Ahoj prosim Vás o radu. Dneska je to 7den co se mi zpozdila MS. Bývá mi někdy šptně,bolest hlavy hlavně jsem furt unavena a bolí mě oči, cítím se jako balon nafuklá, sem tam ne často mam křeče v podbříšku jako bych to měla dostat, ale prsa mě nebolí vubec. Těh. Test jsem si dělala dneska ráno a negativní. Myslíte že mužu byt těhotná? Děkuji

nathaliee
29. kvě 2016

Mě prsa bolela před očekávanou MS.. 🙂 teď mě nebolí a mám 10tý den spoždění ( ale test je pozitivní)..
Být Váma, tak počkám ještě týden a kdyžtak jděte k doktorovi... 🙂 na injekci... 🙂

andreaandrejka
29. kvě 2016

Myslím, že nejsi, že těh.test by to ukázal. Také bych počkala ještě pár dní a zaběhla si na vyvolávačku a mezitím třeba ještě jeden test zkusila 🙂

llenka005
autor
29. kvě 2016

Děkuji za radu.🙂 mě prsa taky pravě vždycky bolela před ms a tedkom taky nic. MS mam vždy přesou. A kdy ste zjistila pozitivnhí výsledek na testu ( který den) ? Myslíte že těhotná bt nemužu?

llenka005
autor
29. kvě 2016

@andreaandrejka Děkuji asi zajdu i když z toho radost vubec nemam . ☹

nathaliee
29. kvě 2016

Ve středu (5tý den spoždění)..to byla opravdu slabá čárka ( až sem si myslela, že si ji tam v hlavě vymýšlím).. :D druhý den trošku silnější.. 🙂 a pak dnes..a to též silnější..v pátek jdu k dr..tak snad bude vše ok 🙂

lenusaak
29. kvě 2016

Klidně byt můžeš. Neni pravidlo, že ma byt pozitivni TT s očekávanou menstruací, to plati za predpokladu, že ovulace a čili tak oplodnení proběhlo v polovině cyklu. Mohla si mit ovulaci opoždenou, par dní pred očekavanou menstruaci, tudiž by bylo těhu mladši a TT se jako pozitivní ukáže dyl. Moje kamaradka ho měla pozitivni až 8.den po vynechani. A nebo to je prostě opožděná menstruace..

llenka005
autor
31. kvě 2016

@nathaliee držím palce

terezsk
1. čer 2016

Ahoj, Chci se zeptat Dne 26.5 jsem začala ovulovat k nechráněné souloži došlo 31.5 Je možné že jsem těhotná menstruaci mám dostat 8.6 myslíte si že už by mi test ukázal těhotenství pokud se menstruce nedostavi Děkuji za odpověď

andreaandrejka
1. čer 2016

@terezsk Test ti nic neukaze,je brzy. Az 10dni probiha zahnizdovani,a az pak vznika hormon Hcg a az nasledne se jedna o tehotenstvi. Testuj,az kdyz ti bude meskat MS.

terezsk
1. čer 2016

@andreaandrejka Chápu dobře když bych byla těhotná tak už bych to správně 8.6 n?měla dostat a měla bych mít zpoždění tedy?

andreaandrejka
1. čer 2016

@terezsk Nemela bys to dostat. Ale jsou i takove,ktere maji MS i kdyz uz jsou tehotne.

terezsk
1. čer 2016

@andreaandrejka Děkuji za odpoved ...

lusesita25
1. čer 2016

Ja jeste dva mesice krvacela a mela jsem to za menstruaci.

luciferkaklaris
1. čer 2016

@llenka005 Ahoj. Já bych si zkusila udělat ještě několik (nebo aspoň 2) těhotenských testů. Jakou značku jsi použila? U mě spolehlivě fungoval od Dr. Maxe. Držím pěsti a myslím, že ještě není nic ztraceno 🙂

terezsk
4. čer 2016

Menstruace mela nastat 3.6 zatim se nedostavila .. Nemam ani zadne priznaky jako kazdy mesic. Chodim ted vic na zachod nic vic zatim neregestruji .. Je to 5 dni po nechranenem styku. Takze je asi na vse jeste brzy ne ? Delat nake zavery

andreaandrejka
4. čer 2016

@terezsk Je hodně brzy. Oplodněné vajíčko se zahnizduje až 10 dní, pak teprve vzniká hormon Hcg a až pak se jedná o těhotenství.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru