Ahoj holky, dnes jsem 32.DC, ale test stále negativní, už týden mám zvětšená a tvrdá prsa a včera mě začaly bolet záda, dole v kříži. Menstruaci mám 29.-30.DC, ale test je negatvní. S manželem se moc snažíme, sex máme skoro každý druhý den. Moc si přeji otěhotnět. Myslíte, že je šance? Vždy mě před menstruací bolí břicho, teď vůbec...
@sami28 Kdyby na tom testu byl alespoň doušek, ale nic...a ty prsa a záda víš, no asi to budu mít jen opožděné nějaké, uvidím, počkám do konce tohodle týdne a když nic nepřijde, zavolám si k doktorce...
@milujicimaminka89 taky jsem si dala limit do patku 😁 me tak jako stipka v podbrisku, ne jak pred ms.. hlavně k veceru. Ja si ještě dnes skocim pro jeden test a pak na to uz prdim a budu cekat. Tak drzim palce 🍀
@sami28 Tak potom napiš, jak to dopadlo ju. Moc ti držím palečky, aby to vyšlo. Já mám ještě 1 test na zítra a pak na to prdím taky, nějak to dopadne...moc bych si přála // čárky na testu moc moc moc!!!
@milujicimaminka89 ty taky! Budu držet palce, treba se opravdu objevi 😊 tak dej vedet a dekuju!
Dám vám radu přestaňte to takto hrotit.Psychika je mocná a s takovou neotěhotníte vůbec.My se snažíme 3 roky v Září se povedlo ale miminko odešlo.Ani // na testu ještě nejsou výhra.Zabavte se něčím nemyslete na to tak a ono to příjde uvidíte 🙏🙏
@pepickovapavlinka Kdyby to bylo tak jednoduché, někdo na // čárky nečeká a má je...někdo čeká 6 let a nic...zabavit se...to se lehce řekne...no jo, uvidíme...zatím břicho nebolí, prsa jsou zvětšená a tvrdá, ale test negativní...musíme čekat. Také jsem prodělala zánik těhotenství, před 2 lety, musela jsem na revizi, v 10.týdnu nebylo srdíčko a špatně se vyvíjelo...
@pepickovapavlinka tak my to resime z duvodu, ze mame zpoždění a tt negativni 🙂 .. nikdy nejde uplne to vytesnit z hlavy a nemyslet na to 🤔
čím víc jsem na to myslela, tak jsem měla příznaky těhotenství fakt každej měsíc a myslela si, že jsem těhotná, dokonce i dvakrát zpoždění 15 dnů a nebyla jsem. Když jsem otěhotněla, tak kupodivu žádné ranné příznaky, přišli až kolem 9tt
@sami28 holky věřte mi že jde a ona opravdu ta psychika je mocná.Ten stres klidně zablokuje ovulaci nebi něco jiného.I doktoři ne nadarmo říkají že se má žena zaměřit na něco jiného.A kolik holek otěhotnělo jakmile to přestali hrotit a řešit
Holky, pojedu k doktorce hned dneska, už jsem si tam volala. Nebudu dál testovat, možná mi vezme krev nebo mi píchne vyvolávací injekci a nebo řekne, ať ještě počkám...no uvidíme...
@milujicimaminka89 Tak hodně štěstí 🍀
@milujicimaminka89 tak drzim palce at rekne dobre zprávy
@pepickovapavlinka ja vim no, my ted meli stres skrz hypoteku a ovu mi musela vyvolat ovitrellem.. je to hrozny, jak je to telo ovlivnitelny
@milujicimaminka89 tak cooo
Tak holky, včera jsem byla na té gynekologii a zvýšená sliznice 8.4mm, což u mě fakt nebývá, mám tak 4-5mm, může to být před menzesem, ale i k těhotenství. Klidně se mohlo prý stát, že jsem otěhotněla později. Takže nezbývá mi než čekat, dala mi další prohlídku na 05.11., uvidíme. Ale břicho zatím nebolí vůbec, prsa pořád tvrdá...kéž by se stal zázrak...
@milujicimaminka89 a ani ti nevzala krev? Ahaa...tak uvidis, mas furt nadeji 😊 mne se nechce cekat tak dlouho na ms, ať uz prijde a můžeme začít dalsi kolo 😀
@sami28 Nevzala mi krev, takže to asi moc nadějně nevidí...to by mi jí asi jinak pro jistotu vzala že? Achjooo. Ni teď jsem testovala zase samozdřejmě, protože jsem to nevydržela a ani ťuk, ani doušek, nic...jsem už 33.DC...😥
@milujicimaminka89 Zajdi si na procházku, než nám to zakážou, a uvidíš, třeba během pár dní budou // 🍀 Dej tomu dva tři dny a třeba to vyjde 🙂
Já měla pozitivní test až 10 dní po vynechání ms 😉
Strašně mě bolí záda, dole v kříži, nevím no...buď je to k menzesu přicházejícímu nebo k něčemu mnohem lepšímu, břicho nebolí, uvidíme v dalších dnech...
Já tě asi moc nepotesim, ale i když jsem měla příznaky a test negativní, nebyla jsem těhotná nikdy. Vždy ms přišla. Evidentně byli jen vsugerované. A víš co paradoxně nejvíc pomohlo? Nemít ses každý druhý den. Snažili jsme se 8m, sex hodně často a neotěhotněla jsem. Pak jsme se na to přestali soustředit, měli sex jednou za měsíc a prostě to vyšlo. Spermie potřebují čas na to aby dozrály, takže při sexu každý druhý den, jich sice bude dost, ale nebudou tak kvalitní, jako třeba při sexu jednou za týden. Ideálně zjistit ovulaci, předtím třeba týden abstinovat a pak to zkusit. Neříkám, že je to tvůj případ, třeba opravdu těhotná jsi. Ale nám to pomohlo. Plus jsem ještě brala Gynex
@milujicimaminka89 ja nevím, tady spis čtu, ze doktorky berou krev.. ja budu volat zítra no, ms nikde, nic me neboli, test bilej..
Holky, byla jsem na WC a růžové špinění...tak jsem si špilkou na uši zajela dovnitř a trošku tam mám hnědé...myslíte, že se mi pomalinku rozjíždí menzes?...Nebo to může být k těhotenství...? Achjo...jsem tak nešťastná...
Asi je to konec a rozjíždí se mi opožděně menzes...a já tak doufala a věřila...
@milujicimaminka89 to me mrzi ..na jednu stranu bud rada, brzy odejde a budete moct zase začít 😊 ja porad nic 😕
@sami28 Třeba to u Tebe vyjde. Já mám růžový špinění malinko, skoro nic, tak uvidíme, kdy se mi to rozjede...
@milujicimaminka89 tomu neverim, 4 dny zpoždění a test bílý. Jen husty bily vytok 🤦♀️🤦♀️ uz at ta mrcha přijede aspon
@sami28 No u mě se už rozjíždí menzes...pomalu, ale jistě...achjooo. Zase nic. 6 let čekání a zase nic. Život není fér achjooo.
@milujicimaminka89 tyjo tolik 😕 tak to musi zakonite uz prijit!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@milujicimaminka89 ahoj, jsem na tom dost podobně. MS mam 28-29Dc a ted jsem 31DC, test negativní (uz byl i duch) a nic... Přitom to mám normálně jak hodinky 🤔