Ahojte 🙂
Mám dotaz. Už měsíc a půl neberu antinu (jelikož to mému tělu poslední dobou nevyhovovalo) a stále čekam na menzes,která stále nepřišla. S přítelem si dáváme "pozor" .. Poslední dobou mám časté bolesti v podbřišku. Jako bych to měla dostat,ale stále nic. Jsem časteji unavená. Dokonce mi vadí i guma na legínách .. Přítel mě ujišťuje stále,že si dává pozor,ale i tak může být možnost,že jsem v tom? 🙂
@lucka9292 urcite moznost byt muze, jak dlouho mas zpozdeni?
Abych to uvedla na pravou míru. Před měsícem a půl jsem vysadila antinu a od té doby jsem to ještě nedostala po vysazení vůbec.( měla jsem to naposled po dobrani posledního plata,což je měsíc a půl ) 🙂
@lucka9292 udelej si test s vetsi citlivosti z lekarny pro klid duse, ale ja po vysazeni, kdysi, cekala asi 2 mesice na menstruaci, pak prisla, ale po trictvrte roce jsem prisla ja s pozitivnim testem 😂
Děkuji za odpovědi.
Radši skocim do lékárny ještě dnes :D ať vím na čem jsem.
Antinu jsem brala 2 roky,ale ted moje tělo začalo nějak protestovat, tak jsem toho musela nechat. Též sazim na vypořádání těla, ale i tak mám obavy. Na internetu jsem se dočetla,že některé ženy otěhotněly hned po vysazeni. Tak právě nevím 😔
no, já to měla po vysazení stejně, tělo se furt tvářilo jakobych to měla každým dnem dostat, bolesti v podbříšku, nafouklá a MS nikde. Nakonec to byla hormonální nerovnováha, musela jsem brát Proveru, abych to dostávala. A opravdové těhotenství se po roce a něco snažení projevilo opravdu bolestivými prsy, bolelo mě i jít po schodech dolů.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucka9292 Pokud nepouzivate kondom ani nic jiného tak sance je vždy.Udelej si tehotensky test.