Zdravím všechny. Chci se zeptat, co si myslíte o tomhle testu. Dělala jsem si ho včera odpoledne, mám 4 den zpoždění, to u mě není zvykem. Na jinych diskuzích mi holky říkaly, že na 4 dny zpoždění je to slabé a těhotenství to nebude, minimálně to spíš vypadá na neprosperujici. Příznaky nemám žádné, ovulaci nehlídám, takže nevím, kdy byla. Mám toho za sebou už dost, o miminko se snažíme rok. Chci slyšet i Vaše názory a postřehy, tak pište, budu ráda. 😊🌸
@palja děkuji, zítra test určitě zkusím. Už nevím co si o tom myslet. Každopádně jestli je toto falešňák, tak je to pěkně hnusný a nevím proč takové testy vůbec prodávají. 🙈 Na živo jde ta čárka vidět ještě líp.
@juliemichal to je krása, moc gratuluju. 🥰 Já bych byla tak šťastná, kdyby to nebylo falešné. Už máme právě před minimální stimulací, tak toto by bylo dobrý překvápko. 😃😳🥰
@zanetka174 moc držím palečky ♥ u nás to je páté a neplánované 😀 ale nechali jsme si ho ♥
@juliemichal co já bych za to dala🙈 my budeme rádi za jedno 😔 moc děkuji, snad to klapne...
Tomuto testu nevěřím dělá rád duchy a nic z toho , kup si obyčejný papírový 👌
@zanetka174 já myslím že to falesnak nebude. Jen je prostě ještě brzy. Ze zkušenosti vím, že jsou lepší ty papirkove testy, nejlépe mamatest. Test bych zkoušela ob den 💞🍀
@agneska7 ono mi právě přijde že to moc duch není, vidí to i můj přítel a to už je sakra co říct 😳 a hlavně, za ten rok už mám všechny testy odzkoušené... A ano, tyhle dělají duchy, ale takto viditelný mi nikdy nevyšel. Zítra zkusím mamatest a bude jasno 😊
@zanetka174 určitě klapne ♥ moc se těším na další testíček ♥
@zanetka174 já napsala svůj názor a to měly holky i hezčí čárky a na obyčejném papírovém nic ... Já ti to přeji ale tomu testu prostě nevěřím
@juliemichal děkuji, doufám... Už mi přijde že čekáme věčnost. Každopádně by to byl zázrak, v našem případě 😊
@agneska7 v pohodě, já vím, taky už jsem si tím prošla... Ale je to hrůza, že toto ty testy vůbec dělají.
@zanetka174 myslím, že holky to nemysleli špatně. Oni tyhle plastové dělají hrozně rády čárky, i když těhu nejsi...já je zkoušela několikrát a i když jsem těhu nebyla, ukázali hezky viditelnou druhou čárku. Obyč papírkové mamatesty jsou lepší i levnější 🙂 tak držím palce, ať to není falešňák 🙏🏻
@zanetka174 právě a ještě za ty peníze 🙄 zítra dej vědět držím palečky 🍀
@zanetka174 Nejlepší je mamatest tak uvidíš... Ale přeju ti ať to klapne 🍀
@agneska7
@klokanka31
Holky moc děkuji! 🌸 Zítra odpoledne z práce sem hodím fotku 😊
@izzylka jasně no, já to chápu. Zítra zkusím papírový mamatest. Děkuji moc🥰
@agneska7
@klokanka31
@izzylka
@juliemichal
Holky, takže teď jsem zkoušela mamatest a toto je výsledek. Jak můžou dělat ty comforty takové hezké duchy/čárky, když je to falešné... Jsem pěkně naštvaná 🤬🤬🤬
@zanetka174 To mě mrzí 😟
@zanetka174 to mě mrzí ☹ ty plasťáky jsou za ty prachy ale fakt šmejdi...koupila jsem ho cca 4x a pokaždé ukázal buď hezkou čárku, nebo slušného ducha...po zaschnutí to vylezlo ještě víc.🤦🏻♀️
@zanetka174 ach jo ☹ moc mě to mrzí ☹ a přitom na tom plasťáku byla strašně krásná čárka ☹
@klokanka31
@izzylka
@juliemichal
Přesně... Nejradši bych poslala výrobce těchto testů do patřičných míst 🤬 nicméně zpoždění mám pořád, takže se objednám k dr. 🙈
@zanetka174 hele máš 5 dní zpoždění, ještě počkej, třeba se ještě normálně ms rozjede .. 🙂
@zanetka174 to mě mrzí , 🌷
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zanetka174 můj názor je, že bych zkusila jiný test. Čárku tam vidím. Zkusila bych za 2 dny mamatest. Když nevíš kdy byla ovulace. Držím palce 🍀💞