Zdravím. S manželem se už 2 roky snažíme o miminko. Nikdy jsem nebyly lovkyně duchů, ale teď mám takový vnitřní tušení, že se to povedlo. Jsem teprve 8DPO a na večer jsem si udělala test. Co myslíte? Ano vím, že je brzy, ale ten hlásek ve mě byl silnější 🤷♀️
Taky nic nevidím 🧐
Moc brzo
Nic nevidím
Negat, třeba je mic brzo
Negativní.Testujte až vynechá MS
Negativní.
mate halucinace,pokud by jste byla tehotna budou 2 carky,tady zadna 2 neni,,,
Nic nevidím, testovala bych až po víkendu, třeba v úterý, to už by mohl být teoreticky duch, já měla cca 12dpo prvního ducha při každém těhotenství, ale věděla jsem, kdy byla ovulace
Je to moc brzo negativní
Negativní, ale 8dpo a ještě večer se ani nic jinýho čekat nedá, počkej pár dní a dělej test ráno.
já ho slabě vidím, musela jsem se teda soustředit a vím, kde mám hledat :D ale vidím... je to brzo, já ho měla 8DPO taky a nepodařilo se mi vyfotit, viděla jsem jen reálně... za dva dny zopakuj, držím palce🍀
Já teda pod úhlem vidím 🤓
Když se zadívám, tak cosi vidím.....
Ale zda je to duch....
Hodně štěstí....
Js tqm teda něco vidím pokud to není Ryska zkus další den
Vidim negativní test
Ja mam taky dnes 8DPO a test provedeny večer
@krisstina93 ale na mem testu je celkem duch vidět .. u pani taky moc nevidím
@teplaka1 vidím hezky u vás 🍀
Zkoušela jste testovat znovu? Dnes už by to mělo jít vidět lepe
@zlaticko22 dělala jsem si dnes ráno test od Maxe, duch se udělal hned po namočení, po zaschnutí ale zesvětlal a nedal se vyfotit, takže počítám, že to nevyšlo 😊 děkuji za zeptání ❤️
Hmmm,tak to je zvláštní.. většina duchu se pak dela spíš po limitu... já bych ještě v den očekávané ms zkusila, pokud nedorazí dřív samozřejmě 🍀
@zlaticko22 zkusím, děkuji 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já teda nic nevidím, bohužel.