Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.
Pokud to počitam dobře tak teď někdy bys měla mit teprve ovulaci=nemožne aby byl tt pozitivni,vytok mužeš mit z čehokoli... a test se mi zda negativni.... pokud bys byla těhotna tak z minuleho cyklu a to už bys měla dvě dálnice...
Ten test je negativní
@l01991 Ovulace proběhla 12 a nebo 13.8. to už poznám u sebe.👍 No a právě toho 13.8. jsme měli sex. Tak proto jsem teď taková nesvá. Přemýšlela jsem jakou použít ochranu, ale přítel si kondom nevezme a já nemůžu antikoncepci. Tak jedeme na vlně přerušovaný sex, ale vím, že tohle právě není výhra.
@hotblood Covid může mít spoustu průběhů, a nějaká horkost/zima to může být i z těch veder. Každopádně na testu není vidět ani mini duch.
Pokud byla ovulace tak, jak píšeš, nemůžeš na sobě cítit nic. 6 dní po ovulaci, kdy pohl. buňky teprve splynou, dělí se a sotva se zavrtá ještě nevylučuje takové množství hormonu, aby se to projevilo.
@klokanka31 Protože je brzo. Já ho spíš udělala jen tak ze své zvědavosti. Kovid ten byl. Nemocná nejsem. Já když jsem nemocná tak lehnu úplně. Mám stejné příznaky jako u předchozích obou těhotenství.
Ještě dodám, že otěhotnět z přerušovaného styku si mohla ale je brzy. Zbývá jen čekat
A teď jsi poznala tak velké kulové. Říka se tomu falešná březost..
Test negativní a to co popisujes, hlavně ten bílkový výtok spíše sedí na ovulaci. Spíše bych udelala ovulační test. Někdy má člověk pocit,že ovulaci na tuty pozná a ejhle ono je to úplně jinak.
@hotblood Spíš ti pracuje psychika. Návaly má teď kde kdo v těch vedrech 🤷🏻♀️😃.
Nehroť to, na testu není nic, 7 dní po ovulaci mít příznaky fakt nebudeš, pokud je to intuice a poznáš to na sobě, pak nechápu na co se tu ptáš 😁
@lilian2111 Vím, že na testu nic není. Nic nehrotim. Jen je mi zvláštní, že dnes je to už pátý den, co mám bílkový výtok. A termín ms mám až 26.8.🤷 a zánět žádný právě nemám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle rozhodně není pozitivní test a "horkost a sem tam, jako by mě přešla zima", to bych si spíš udělala test na covid, než těhotenský.