Nekolik dni pred MS jsem mela bolesti v podbrisku a malou chut k jidlu. Mela jsme zpozdeni 3- 4 dny, pak jsem ji dostala ale byla slabsi, vetsinou ted ji mam silnou...skoncila 3-4 dnem. a po skonceni MS me zacalo bolet na levem strane, presouva se do i do prave. Mela jsem nechraneny pohlavni styk, nyni se mi zacina hrozne motat hlava a zda se mi ze jsem precitlivela.
ahojky, snažíme se o mimí 10 měsíců a popravdě jsem měla asi prvních 6 měsíců milon příznaků těhu🙂)) a těhu nikde.. testů už mám za sebou spoustu, to čekání je šílený.. ovšem teď už se snažím být v klidu a nic si nepřipouštět. určitě je nejlepší počkat a nejrychlejší cesta je každopádně těh. test, nejvíce se doporučuje "mamatest"
Mě to připadá jako otázka do Bravíčka 😀 Si udělej těhotenský test,ne? Každá z nás má trochu jiné příznaky,nevím,co čekáš za odpověď.Vše budou jen dohady.Od toho jsou těhotenské testy.
@paulinanoori udělej si těhotenský test a uvidíš
a dej nám vědět, jak to dopadlo 😉
@makreluska taky mi to tady občas tak příjde 🙂
takových otázek už tu bylo spousty 😀
Urcite dam vedet, ziju v zahranici, a testy jsou tu drahe, tak jsem se objednala ke gynekologovi na pristi tyden
Ahoj chci se zeptat jak s přítelkyní poznáme těhotenství? jde to nějak poznat po 10 dnech ? ... nenastříkal jsem to do ní .. jen jsem se omilem dotkun vlhkých trenek kde před tím,než jsem se dotknul jsme 30 minut před tím nechli spetma a i trošku otřeli ale trenky byli vlhký stejně ... a když jsem se toho po 30 minutách dotknul a pak prstil mohla otěhotnět ? necítil jsem ani,že bych ty prsty měl mokrý ...
@tom77tt to nikdo neví. musíte počkat, až bude datum menstruace, a když přijde, dobrý 😉 . když ne, tak koupíte v lékárně těhotenský test a budete se modlit.
je to málo pravděpodobný, klid.
@berenika39 mno,ale strach máme ...
to se dá i pochopit, ale nepřepereš to. prostě vydržte do termínu 😉
Bravicko hadra 😅 😅 😅
@tom77tt : To si snad děláš prdel ne? těhotenství je pouze jen když se přímo do ženy vystříkáš. Spermie na vzduchu umírají, takže i kdyby jsi je měl na ruce tak se nic nestane, jelikož jsou už mrtvé... Takže bych to neřešila. Pokud to nepustíš naplno do ženy tak je vše ok ne? 🙂 😨 😕 😀 😀 😀 😀 😀
🙂
na vzduchu umírají ? to slyším poprví .... a jo menstruaci už má 🙂
wau modrý koník přejmenovaný na modré bravo :D :D :D určitě nebude těhotná když ses do ní neudělal to dá logiku:D :D :D
asi sem chodí i pubertáci 😀
😕 😔 Teda někdy mi to hlava nebere, co se tu všechno nedočtu a nepřiučím........ 😲 🤐
Dobrý večer mohu se zeptat jestli manžel když země vyšel tak měl sperma na přirození je tam nějaké riziko otěhotnění já ha neberu a ani kondom byla jsem u dr a ten mě našel nějaký útvar v děloze mohla bych být těhu ? ms dorazila o 8 dní déle ale nebyla tak silná jako vždy bývá a trvala jen 2,5 dne děkuji za odpověd 😲
@dv1987 útvar...? Tak to by mohla být lochnesska
No tvl..teď jsem se pobavila u čtení příspěvků od tom77 😀
@magdalenax ano útvar ale až asi nic tt je negativní ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paulinanoori udělej si test