Malý dušík na těhotenském testu?

barbora2016
6. led 2016

Ahoj děvčátka,
Toto je mé první založené téma .. PM jsem měla 16.12., styk máme cca 3-4 v týdnu .. je to různé 😀 nehlídám si nějak přesně plodné dny .. Nějak od víkendu mě tak nějak pobolívá bříško, trošku jsem zakrvácela (jen maličko, spíše do růžova). Dnes jsem si udělala testík (mamatest) - nebyl z ranní moči. A já i manžel jsme viděli decentní čárečku .. ale teď nevim, zda tam ta čárka prostě je vždy jakoby ,,vrytá", nebo jsem magor a nebo tam skutečně je ... přikládám fotku a budu moc ráda za každý příspěvek ! 🙂
Hezký večer všem 🙂*

barbora2016
autor
6. led 2016

Je to bohužel špatně vidět, ale i na té fotce to maličko vidím :D

mami29
6. led 2016

něco tam vidím ale doporučuji koupit i jinou značku. Dr max má dobré testy. Mamatest rád dělá falešňáky.

barbora2016
autor
6. led 2016

Děkuji za odpověď 🙂 Dobře, zkusím udělat ráno ještě 1 mamatest (v balení jsou 2) a koupím ještě ty dr. Max, ale udělám je až po víkendu. Přece jen měsíčky čekám až 13. 1., tak mi to i na ducha přijde dost brzy, ale nevím.

nawaz122
6. led 2016

Ja mela 3dny po vynechání MS tohle odpoledne. Rano uz byla silnejsi druha carka. Držím palecky

nawaz122
6. led 2016

A tohle je ten druhy den rano

barbora2016
autor
6. led 2016

Tak to sílila krásně 🙂 Pamatuji si, že u prvního těhu (bohužel nezdařeného) jsem testovala až týden po vynechání a okamžitě tam vyskočila dálnice // .. Děkuji, moc bych si přála, aby nám to konečně vyšlo 🙂

barbora2016
autor
6. led 2016

Zítra udělám ráno ten 2. test z balíčku a pokusím se vyfotit a hodit ho sem 🙂 Tak snad bude silnějšíí ..

nawaz122
7. led 2016

Ja u prvni ho dítěte testovala uz před MS a byl tam dusík.

vladuuu
7. led 2016

Barů, tak co???

barbora2016
autor
7. led 2016

Přijde mi, že žádná změna holky :/ furt slaboučká :( není to fakt moc brzy, kdyz PM mam 16.12. ??

luckylee
7. led 2016

Podle me to brzy je.Ja mela tohodle ducha az prvni den zpozdeni ms.🙂

vladuuu
7. led 2016

Podle mě se i slabá počítá, co jiného by reagovalo než hcg. Já věřím, že těhotná jsi. Zkus ještě 2 dny počkat a testuj se znovu 😀

cilkat
7. led 2016

Pokud PM 16.12. přijde mi to opravdu hodně brzo... ale já mám (měla jsem) cyklus víc jak měsíc... Nicméně obecně tvrdí, že rozumná spolehlivost je až kolem termínu.

barbora2016
autor
7. led 2016

To čekání je fakt nejhorší 🙂 no zkusim otestovat o víkendu 🙂) jinak celkove me porad boli podbrisek a jsem nafoukla, jak balón

barbora2016
autor
7. led 2016

A ještě podotýkám, že od úterý mám průjem, ale není to ten klasický, když něco sním, ale spíš že jdu 3krat denně na záchod no :/ nemůže to být holky taky jeden z příznaků?

vladuuu
7. led 2016

Ja myslim, ze to priznak byt muze... Ja to mela skoro cele tehotenstvi ;-€

barbora2016
autor
8. led 2016

Tak snad 🙂

barbora2016
autor
10. led 2016

Tak holky těhu test trošku zesílil .. stále mám 3 dny před očekávanou MS 🙂 druhá fotka je ségry, jakou měla čárku, v den očekávané MS .. máme ty duchy asi v rodině 🙂)

nawaz122
11. led 2016

To uz vypadá na gratulace 🙂 ja mela týmy takového ducha :D

barbora2016
autor
11. led 2016

z dnešního odpoledne .. testík opět trošku zesílil ... stále ještě 2 dny do očekávané MS (Tak snad nepřijde !! ) 🙂 co myslíte holky? jak to vypadá? tohle už je zvýšené HCG žejo?

sarabi86
11. led 2016

@barbora2016 Už se začíná vyybarvovat, držím palečky ať sílí 😉

vladuuu
11. led 2016

Krasa! Gratuluju 😉

barbora2016
autor
11. led 2016

Děkuju mooc holky :*

09daska
11. led 2016

@barbora2016 Gratulace 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nawaz122
12. led 2016

Krásně sily, ja byla včera u dr. A uz sem viděla fozolku 🙂 za 10 dni znovu to uz by melo jít vidět srdíčko <3

cilkat
12. led 2016

Tak držím palce, holky 🙂. A kukám, co všechno jsme si ušetřila, když jsme tvrdila, že mám jen rozhozený zažívání, jako měsíc před tím :D.

vladuuu
12. led 2016

Muzu se holky taky poradit? Jsem 3 mesice po porodu. Kvuli memu zdravotnimu stavu bych rychle chtela aspon jeste jedno miminko. Uz se snazime. Kojim, ms nemam. Ted mam tyden duchy na mamatestech (uz jsem jich udelala tak 8-jsem blazen, ja vim). Predtim jsem mela negativni testy dr. Max. Ten tyden jsou vsechny mamatesty stejne, asi jako z prvniho prispevku tady v diskuzi, takze ta zatracena 2.carka nesili. Je mozne, ze jsou vsechny falesne pozitivni? Hcg z predchoziho tehotenstvi uz by to prece byt nemelo? Jsem z toho nejak bez nalady ☹

gatushe
12. led 2016

@vladuuu Já myslím, že pokud kojíš a nemáš ms, tak ani neotěhotníš...kojení by mělo blokovat ovulaci..zkus si koupit ovulační testy a zjistit, jestli ovuluješ, ale většinou tomu tak při kojení neni...

kristynamac
3. dub 2017

Ahojky mam dotaz, mam 4dny zpozdeni menstruace a boli me v pobrisku jako kdybyvh to mela dostat, ale nic a dnes cely den krkam a porad litam na velkou. Delala jsem si dnes dva testy a obai ukazali toto na fotce? Muzu byt tehotna? Dekuji

cilkat
3. dub 2017

@kristynamac Podle fotky... dost jasně 😉.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru