Malá pravděpodobnost těhotenství?

terar
18. led 2025

Dobrý den, mám dotaz. Abych vám to vše shrnula v v časové ose. 25.11. jsem měla 3 den menstruaci a měla jsem nechráněný sex, při kterém nedošlo k vyvrcholení dovnitř. Poté jsem 22.12. dostala menstruaci. Od 5.ledna do 11. ledna jsem měla dle kalendáře ovulaci. Cyklus mám pravidelný 31 dní. Vše si zapisuji. Jde mi o to, že 13. ledna což je teď mě trápí pocit nafouklého podbřišku, břicha. Také se mi chce častěji čůrat. Test jsem si dělala před tou menstruací 22.12. negativní. Ted jsem si ho dělala znovu 16.1. a 17.1. a oba negativní. Posílám i foto.Pravděpodobnost těhotenství je snad doufám malá.. a myslíte, že by to ten test už teď poznal? Děkuji

lencaa11
18. led 2025

@terar na co bych se na 100% nespoléhala je kalendář skrze ovulaci zápisovat si tam žena může co chce ale ovulace je úplně jinak tělo nejede podle kalendáře ...tím pádem pokud pak byl nechránění sex tehotenstvi to může za pár dní bejt jinak spíš tělo mělo úplně právě jinak ovulaci proto teď není Ms a příznaky ktere máte jsou spíš k PMS

terar
autor
18. led 2025

@lencaa11 Dobrý den, děkuji za odpověď. Od 25.listopadu pohlavní styk nebyl. 🙂

1pomnenka
18. led 2025

Test je negativní

terar
autor
18. led 2025

@1pomnenka Děkuji! já už totiž jak to tu všude čtu začínám lehce blouznit.

mysh_me
18. led 2025

Pokud jsi nemela nechraneny styk v tom obdobi udajne lednove ovulace, tak je myslim tehotenstvi zcela nepravdepodobne az vyloucene. Uz jedna menstruace probehla, test je negativni a tvoje udajne priznaky naprosto nespecificke, muzou byt i jen z nervozity. Rozhodne ze sexu 25.11. tehotna nejsi, to uz by se projevilo a mnohem vice…

terar
autor
18. led 2025

@mysh_me Já ti moc děkuji za uklidnění, opravdu od 25. listopadu jsem s nikým nespala. 🙂 Taky si myslim, že už nepřišla ta MS 22.12.
Jen už mám z toho hlavu jak pátrací balón, takže se tak hloupě ptám tady..

mia_von_prag
18. led 2025

Test negativní, určitě nejsi těhotná.

terar
autor
18. led 2025

@mia_von_prag dekuji za odpoved 🙂

katule1990
18. led 2025

@terar Neni to tak, ze by byla pravdepodobnost tehotenstvi mala, je nulova 🙂. Bat se urcite nemusis.

terar
autor
18. led 2025

@katule1990 děkuji moc! 🙂 ja vim, jak moc blbej to je dotaz no.. ale asi to mam vse ze stresu :((

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru