Muze velky nahly stres (napr. hadka, ktera je dusledkem dlouhotrvajicich problemu ve vztahu s rodicem) mit vliv na uhnizdeni a pripadne udrzeni oplodneneho vajicka?
Po hadce me zacalo dost bolet bricho v oblasti jako pri MS a porad tam citim stazeni.
Poradte..
Taky bych spíš řekla, že máš nervy - spíš bys ses měla uklidnět - ono nikomu tím nepomůžeš že se budeš nervovat nad tím co asi nezměníš. ubližuješ pouze sama sobě. Věř mi mluvím z vlasstní zkušenosti.
Ahoj @hanulii , Sigmund Freud by ti rekl: povidejte mi o vasi matce. A jinak ne, nema to vliv 🙂
Přesne tak..nemá to vliv. Já ještě nevěděla že jsem tehu a jedna baba u nás v práci me tak vytocila ze jsem mela mzitky před očima 😂 a pak když už jsem mela pozitivní tehu test tak jsme toho meli v práci strasne moc a kolegyni luplo v zádech a my se nemohli dovolat brigádníci. Parádní stresy a mimi se drží co muže a je zdrave 😊 co se ma stát tak se stane 😊
Holky, diky moc.. Jsem po stimulaci, břicho mě bolelo už včera přes den (teor. 5. DPO), ale večer jsem se dozvěděla fakt škaredé věci (dlouhotrvající, ale zrovna vygradované) a právě mě břicho pak bolelo jinak, spíš takové křeče, stahy. Dnes už bolí zase jako včera. Tak kéž je to nidační bolení.. Moc děkuju za uklidnění.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Rekla bych, ze to jsou spis nervy. Myslim, ze na otazku, kterou se ptas neni prokazana odpoved.