Má stres vliv na uhnízdění a udržení oplodněného vajíčka?

hanulii
19. led 2016

Muze velky nahly stres (napr. hadka, ktera je dusledkem dlouhotrvajicich problemu ve vztahu s rodicem) mit vliv na uhnizdeni a pripadne udrzeni oplodneneho vajicka?
Po hadce me zacalo dost bolet bricho v oblasti jako pri MS a porad tam citim stazeni.
Poradte..

zandi
19. led 2016

Rekla bych, ze to jsou spis nervy. Myslim, ze na otazku, kterou se ptas neni prokazana odpoved.

hanulii
autor
20. led 2016

@zandi Asi jo.. Já vím, že není, jen jsem asi chtěla uklidnit.. Děkuju ;)

kolibricek36
20. led 2016

Taky bych spíš řekla, že máš nervy - spíš bys ses měla uklidnět - ono nikomu tím nepomůžeš že se budeš nervovat nad tím co asi nezměníš. ubližuješ pouze sama sobě. Věř mi mluvím z vlasstní zkušenosti.

kalo
20. led 2016

@hanulii Nemá. Jestli máš být těhotná, tvé tělo je silné a zdravé aby donosilo zdravé dítě, tak se dítě udrží. Jestli ne, neudrží a předem ani neotěhotníš. Příroda to má chytře zařízené.

mythologist
20. led 2016

Ahoj @hanulii , Sigmund Freud by ti rekl: povidejte mi o vasi matce. A jinak ne, nema to vliv 🙂

samaber
20. led 2016

@hanulii když jsem byla uz vic tehotna, tak jsem se hodně pohadala a rozbolelo mě v tu chvíli břicho, uplně jsem se lekla,ale myslim,že to je jsou jen nervy, že tělo je na to stavěné, ja mela dite druhe těhu v nemocnici a brecela jsem kazdy den a tehu naprosto v poradku u mimčo

anonym88
20. led 2016

Přesne tak..nemá to vliv. Já ještě nevěděla že jsem tehu a jedna baba u nás v práci me tak vytocila ze jsem mela mzitky před očima 😂 a pak když už jsem mela pozitivní tehu test tak jsme toho meli v práci strasne moc a kolegyni luplo v zádech a my se nemohli dovolat brigádníci. Parádní stresy a mimi se drží co muže a je zdrave 😊 co se ma stát tak se stane 😊

hanulii
autor
20. led 2016

Holky, diky moc.. Jsem po stimulaci, břicho mě bolelo už včera přes den (teor. 5. DPO), ale večer jsem se dozvěděla fakt škaredé věci (dlouhotrvající, ale zrovna vygradované) a právě mě břicho pak bolelo jinak, spíš takové křeče, stahy. Dnes už bolí zase jako včera. Tak kéž je to nidační bolení.. Moc děkuju za uklidnění.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru