Ahojte holky, mám takový dotaz jakože to nevidím vůbec dobře, ale má cenu se vůbec objednávat na gyndu? Posílám fotky testů postupně jak jsem dělala a poslední se vytrácí a včera digitální sice + ale ukazuje 1-2tt ale to bohužel nevychází
deky za radu. Jinak menstruace od minulého pondělí nepřišla, jen od soboty decentně špiním, žádná hrůza.
@hennrietta Dokonce ani stejna znacka neznamená, ze jsou porovnatelné, staci jiná šarže a už mohou byt jine.
zavolala bych dr. a poradila se s ním.. pokud k tomu ještě špiníš, chtěl mě vždycky vidět, aby vyloučil mimoděložní .. držím palce
@vuse ahoj, a co Ti na tom digitálním nesedí? Vzdyt to 1-2 na digitálním znamená, že je to cca 7-14 dni od početí, tj od ovulace, takže je to ok. Dle síly ostatních testu mi to přijde v pohodě. Zavolej na gyndu a objednej se s tim, že máš pozitivni testy. Pravděpodobně Te objedna za 2-4 týdny, tedy na nejaky 6-8tt. V případě obtíží se pak neceka na ten první termín prohlídky a jde se hned. O špinění samozřejmě řekni už při objednání a třeba půjdeš dříve.
@j.a.n.i Ano, proto je také dobré testovat obden. Ale pokud bych měla test silný jako na 2. obrázku, tak už bych dál netestovala a proste počkala.
@hennrietta Ja vubec nechapu duvod opakovaneho testovani, testuji pri zpoždění ms a pokud jsou 2 carky, tak to beru jako fakt a pak se objednam k doktorce.
To špinění a špatný údaj na digitálním může být známka mimoděložního. Já bych taději šla.
@j.a.n.i Tak někdy i při vynecháme MS může být duch, protože byla později ovulace. Tam pak to testování o pár dní později chápu.
Taky bych se bála mimoděložního
Pokud jsi stejnou značkou testovala ve stejnou denní dobu, tzn. ideálně ráno a každý další test je slabší, tak to bohužel moc nadějně nevypadá. Nicméně záleží, jak moc byla naředěná moč a spol. Špinění samo o sobě nemusí nic znamenat, ale taky může. Poradila bych se na gyndě, jak psaly holky. Když nic, tak ti potvrdí, že to není mimoděložní a dál ukáže jen čas. Držím palce.
@vuse jo, počkej... to co je málo vidět, tak je poslední tedy nejčerstvější? To mi nějak nedoteklo. Jsem myslela, ze to co je malo videt, tak je nejstarší... pardon... to se objednej... muze to být biochemko nebo se špatně implantovalo a odchází... nebo mimodelozni.
Objednala bych se na gyndu.
Zadivala jsem se jen postupne na ten mamatesty slabne to. Podle me biochemko a odejde to snad samo. Pokud by ms do tydne neprisla nebo jsi mela bolesti, tak dr
Běž prvně na krev do laborky a podle výsledků bych zavolala na gyndu, jestli a kdy dojít
@lv Jako jedna hodnota jí stejně o prosperitě těhotenství nic neřekne. Max se dozví jestli a kolik tam ještě HCG je, ale že tam něco bude je evidentní z testů. Musela by jít obden, jestli se zdvojnásobilo, což se nejspíš násobit nebude, pokud testy slábnou. Já bych to zkonzultovala s gyndou. Mohli by jí na krev poslat sami a pohlídat si to.
@hennrietta Pokud ta ms nedorazi, tak proč
@vuse takhle se mi projevovalo biochemko i se špiněním . Nemusí to hned znamenat mimoděložní. Radši bych zavolala Dr ona řekne co dál. Držím ti palce
@j.a.n.i Pro pocit. ♀️
Vždyť je to ve finále fuk.
@j.a.n.i přesně, naprosto souhlasím a taky nechápu duvod opakovaneho testovani asi ani nikdy nepochopím...
@hennrietta spíš pro posedlost, to že je to pocit je hezký eufemismus, ale spíš výmluva
@rosalindamelinda Ty testy nejdou z tvé kapsy, tak bych opravdu řekla, že je to fuk a věc těch žen. ♀️
U první jsem dělala jeden test po vynechání. U druhého po IVF jsem dělala že zvědavosti 10. den a pak ten 14. den a volala výsledek.
@hennrietta jjj tak závislosti a posedlosti si lidi omlouvají různě, jako v pohodě normální člověk si opravdu koupí jedno balení, kde jsou 2 TT a udělá max 2 testy ... mě osobně vždy stačil jeden a představ si, že tím výsledkem jsem se řídila
Řešíte úplné blbiny . Každého věc ..a když se vám to nelíbí tak to přejděte a nechte si to pro sebe
Takovéhle vysírání je zbytečný
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Testy jsou každý jiný. Vypovídající hodnotu by to mělo, kdyby byla jedna značka. Takhle má každý test jinak barviva.
K lékaři, pokud nejsou problémy, tak se doporučuje objednat až někdy na 7 - 8tt. Takže vydrž. Takhle v začátcích je to buď a nebo... Třeba to i odejde samo a nebudeš muset řešit revizi a můžete se snažit hned dál.
Navíc je otázka, kdy byla ovulace, kdy termín menstruace atd.
Přeji hodně štěstí. Tímhle si projde spousta žen...