Má cenu digitální Clear Blue při takto slabé čárce na Pepino testu?

pejskyne
18. bře 2018

Hezké odpoledne, chtěla bych se zeptat, jestli podle vašich zkušeností už ukáže digitální test pozitivní výsledek při takto slabé čárce na Pepino testu. Dělala jsem ji včera a Clear Blue bych si chtěla koupit zítra, kdy má můj muž narozeniny a chtěla bych mu ho dát. Nejsem si ale jistá, jestli má cenu ho kupovat. Měla bych být zítra zřejmě 15-16 DPO. Děkuju za názory. Ptám se jako mladá nádivka, i když jsem matka dvou dětí, ale tentokrát mě tlačí termín těch narozenin, tak na to spěchám 🙂

dora13
18. bře 2018

Ma, pokud ti hcg detekoval papirovy, detekuje ti ho i digital. Ja si ho delala, kdyz jsem prave na pepinu taky mela jen slabeho ducha a chtela jsem vedet, na cem jsem a ukazal mi plus a tydny tehotenstvi. Takze podle me jo🙂

codal
18. bře 2018

@pejskyne pokud jsi těhotná,tak clearblue to odhalí,je hodně citlivý!!! A čárku vidím i na tomto,tak myslím,že dárek bude;)...

martinka1996
18. bře 2018

Měl by být citlivější jak psaly holky, tak by to neměl být problém. Ja mela o malinko silnější čárku než ty a vyšel mi krásně 🙂

pejskyne
autor
18. bře 2018

Díky moc! Tak já ho pořídím. Sama jsem zvědavá, co na něm uvidím. Cítím se těhotně, ale zatím se mi tomu nechce moc věřit. Jsem ráda, že tu čárku vidí i někdo jiný. Mějte se krásně

maarkeetkaaa
18. bře 2018

Ja mela dva dny pred ms ducha na papirovem z ranni moci, koupila jsem digital a ten to ukazal i z odpoledni

priefi
18. bře 2018

@pejskyne ono to mas tezko. Smysl to ma, kdyz je tehu prosperujici. Pokud neni prosperujici, tak kazdy test, ktery vyjde pozitivni je zbytecny. Chce to cas, at neni jen zbytecna nadeje

lovet5
18. bře 2018

@pejskyne určitě! Mě ukázal čárku (ducha) hned a Pepino nic...to až dnes (den po negativním )

pejskyne
autor
19. bře 2018

Děkuju vám ještě jednou, investice se vyplatila, je to tam 🙂

lucka00024
19. bře 2018

@pejskyne krása 😍 tak ať je vše v pořádku

leymea
19. bře 2018

@pejskyne gratuluji 🙂

handulkak
19. bře 2018

@pejskyne moc gratuluji

vendelinka08
19. bře 2018

Super!!!

lovet5
19. bře 2018

@pejskyne tento test ukazuje i týden tehotenstvi? Nebo co znamená to 1-2? Jinak moc moc gratuluji 🙋🏼

pejskyne
autor
19. bře 2018

Díky všem. Zatím ještě radši moc neslavím, ale je to vzrůšo.

@lovet5 Ano, odhad týdnů od početí. Myslím si, že to mám teď tak akorát 2 týdny

pejskyne
autor
19. bře 2018

Jinak podle MS dnes 4+0 🙂

maarkeetkaaa
19. bře 2018

Krasa, gratuluji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru