Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat, zda se dá otěhotnět 20.den cyklu? Moje poslední menstruace byla 24.den od poslední menstruace a 20.den jsme měli s manželem sex, coz znamena, ze bych za 4-6 dni mela dostat menses. Ovulaci si nehlidam, nechci se tím stresovat. Dnes je to 6.den od menses a 13.den od sexu. Test negativní. Dnes a včera jsem měla na papíře slabou krev. Ale
Ovulace 20.den může být, ale pravděpodobně při pravidelném cyklu 24 dní bude mnohem dřív
Když míváš takhle krátké cykly, dá se předpokládat, že ovulace byla spíš dřív. Ale vlivem stresu se ti mohla posunout. Nebo jsi ji měla dřív a jen se ti zpozdila menstruace. Těžko říct, těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. Počkala bych ještě pár dní a pokud menstruace nepřijde a test bude pořád negativní, řešila bych to s lékařem.
@corry21 spis to.mozne neni.protoze vajicko by nemelo.dostatek casu na uhnizdeni.
@leniczka23 co myslite, že možné není? Ta ovulace 20.den?
@betnika při takovýchto cyklech bude ovulace probíhat dřív než 20.den cyklu. Ale vlivem stresu, nemoci a ano i pozorováním se (tedy stresem,ač se nezdá, že to nějak stresuje), může dojít k jejímu zpoždění a pak může dojít i k těhotenství. Takto vznikají "nehody" pokud se partneři chrání jen metodou plodných dnů a žena jen předpokládá (nijak si neověřuje), že ovulace proběhla a je to bezpečné. Pokud se posune,opozdí ovulace, je pak opožděná i ms.
Klidně můžeš být. Já mám cyklus 24 dní a potřetí jsem neplánovaně otěhotněla právě 20.den. Nedávali jsme si pozor, protože jsem byla přesvědčená, že takhle pozdě už to snad není možný. No a je to možný.
@betnika ne, otehotnet..protoze vajicko potrebuje min 8-9 dni na.uhnizdeni..tajze kdyz by byla.ovulace 20dc a ty dostavas ms 24-26dc tak nema sanci na uhnizdeni. A pri cyklu 26dni byva ovulace mezi 11-13dc.
@leniczka23 má šanci. U nás to tak bylo.
@nikol85bl minimalni ale.
Dekuji moc holky, jeste pockam do pondělí a udělám si test, jak nic, tak zavolam doktorce.
@betnika a ty vis urcite ze si mela ovulku 20dc?
@leniczka23 nevím, já ovulaci nezjistuji, nechci se tím uzirat. Ale ten 20.den byl sex. Tak proto se ptam, zda je ovulace možná při cyklu 24-26
@leniczka23 doktorka mi v červnu řekla, ze ani náznak ovulace nevidí, ale to jsem byla ani ne měsíc po vysazeni HA
@betnika ahaa..uz to chapu. Drzim.palce kazdopadne.
@betnika 20 dc jsrm otehotnela..ale obulku jsem mela 20dc a cyklus se protahnul na 35 dni...kdybych mela cyklus 28 dni..ovulku mam 14dc...ale ja vim jak dlouhou lutealni fazi mam. Pri cyklu 24 az 26 dni ta pravdepodobnost velika neni...je to kratka doba..jedine kdyby se ti cyklus protahnul...
@vendelinka08 děkuji za názor.
Ja mivam cykly 32-35 dnu a ovu okolo 20. dne, takze pokud jsou cykly delsi, mozne to je, mame jiz 2x vyzkouseno 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@betnika ale jen sem tam. Jsem od minulého týdne ve stresu, kdy to přijde a co když jsem těhotná, i když by mi to nevadilo, jen to prostě resim. A taky resime rekonstrukci, tak mám i stres z toho. Jsem 5.měsíc po vysazeni HA. Cykly byly 24-26 a dnes je to 32DC