Zdravím všechny. Na testu se mi ukázala slabá čárka, ale spíš ve chvili, kdy jsem ho již chtěla vyhodit. ( tedy po časovém limitu) Dokážete mi některá vysvětlit, k čemu ten limit slouží? A jaká je tedy pravdepodobnost výsledku?
@aleenka1234 určitě? Mate mě ten limit. Fakt jsem na to civela dobu, a objevilo se to až ke konci civení 😂
@andza tohle je fakt hezká čárka taky si myslím ze jsi ale hcg je ještě nízké proto se objeví az trošku zaschne... Nemáš ještě jeden? Udelala bych ho hned q budeš vědět pokud bude i na dalším je to tam
@monika76301 mám. A nemám teda počkat do rána? Nebylo to nějak plánované , takže jsem trošku překvapená.
V lekarne mi rikala ze ten, limit je spise pro vyrobce jakasi ochrana.jinak ikdyz tam slaba carka vyleze treba az po 15minutach tak to hcg v tele je cili se v tele neco uz odehrava a test na to reaguje slabsi carkou ktera by mela ob den silit pokud je to prosperujici těhotenství😉
Jinak potichu gratuluji 😊
@andza no jako tohle je uz slusna carka..si tehule😊
@andza ja delala kdykoli během dne ja bych teda nevydržela 😁😁😁
Gratuluji !!🙂
@andza jupii vidíš kdykoli během dne a tahle je ještě krásnější gratuluji
Ja taky mela po limitu // a tehu jsem 🙂 carecky mam na testech stale viditelne i po prvnich detech 3roky stare :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsi těhotná ;) gratuluji ;)