Krasne odpoledne. 🙂 Vcera jsem mela termin MS, ale misto toho jsem vecer zacala spinit a spinim do ted.. Je to max na jednu vlozku, takze nic extra. Ale tohle u me normalni neni, vzdy mi MS prisla hned od zacatku v plne sile. Tak by me zajimalo, cim to muze byt?
Ten jsem rano zkousela a je negativni. :(
Ahoj tohle jsem měla minulý měsíc, taky jsem si říkala že je to divný a měla jsem spoždění 4 dny, tudíž delší cyklus.
@denniiissa12 ahoj. Ja mela termin ms vcera a jeste vcera vecer jsem spinit zacala, tudiz jakoby zadne zpozdeni nemam.
Zdravím chtěla jsem se zeptat zda nevíte co by to mohlo být. Jsem 11mes.po porodu minulý měsíc jsem měla MS po 3 měsících. ( Od února do května jsem to nedostala) minulý měsíc jsem měla MS 5dni a teď jen špiním uz 5 den. Mudr. má dovču a TT jsem nedělala neboť jsem myslela, že to dostanu. Nemáte zkušenost? Moc diky.
@myskakatka ahojky. Muzi se zeptat, jak vypada tve spineni?
@snazimese
Takový spíše hnědý hlen a jen tak lehce spinim. Krev se neobjevila. Promin za ten popis, ale jinak to popsat nejde. ☹
@myskakatka nemusis se omlouvat, tak to proste je 🙂 Ja sice jeste tehu nebyla, ale.co jsem hodne cetla, mohlo by tohle byt i nidacni krvaceni. I kdyz me se talhle vcera rozjela ms, ale mam ji divnou oproti jinym.cyklum..
@snazimese
No uvidíme co a jak. Ale na druhé miminko je ještě brzo. Zkusím si udělat test a v pondělí zajdu k Mudr. Mě právě šlo o to zda je to jako místo MŠ nebo pod tím mám hledat nějaký jiný problém. Před těhu jsem měla MS pravidelnou a tak max. 5 dní. 🙂
@myskakatka ja to mam bezne taky tak.. Cykly dlouhe 28 dni (po srovnani kontryhelem) a ms dlouhou 4-5 dni. Proto me prekvapilo, ze mi "ms" prisla tak.jak to je :-/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co zkusit těhotenský test?