Ahoj 🙂 mám 5 dní zpožděnou MS, dnes ráno jsem si dělala test a vyšel takto...znamená to že je pozitivní ? Vyčetla jsem že ladymax nedělá falešné duchy je to pravda ? Děkuji za odpovědi 🙂
Taky si myslim ze je pozitivni ...a falesne duchy mi nikdy neudělal
@gaabec je positivni 😉
Mockrát děkuji 🙂
Lady max dela falesnaky..ale tohle uz falesnak nebude..vis kdy byla ovulka? zda se mi na 5 dni zpozdenou ms dost slaby. Drzim.palce at sili jak ma.
Vypadá, že je pozitivní, ale hodně slaboučký, já už měla dva dny po vynechani menstruace, krásné dvě čárky.Ale na mamatestu, tak držím palečky 🙂
@leniczka23 bohužel nevím :/ ale děkuju 🙂
@marketa1218 děkuji 🙂 mama test sem chtěla ale v lékárně neměli , možná ho zkusím sehnat zítra
U první dcery jsem měla to samé . a za dva dny byl už krásně vidět .
je pozitivní. gratulace 🙂 🙂
@gaabec Já bych si asi na tu krev zašla, máš už tu menstruaci vynechanou dlouho na to, aby to bylo hezky vidět. Já měla už po dvou dnech zpoždění krásně vidět dvě čárky, nebo ještě pár dní vydrž no.
@gaabec Tak gratuluji 🙂
@gaabec sili taky jsem to tak mela a dneska jsem 23tt 🙂 Vidim ze v dalsim mas positivni clearblue tak gratuluji,tak je vsechno v poradku 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gaabec tak toto už je pozitivní. Gratuluji