Krvácím a špiním, můžu být těhotná?

anonympomoc
27. črc 2017

Dobrý den
Potřebuju pomoct nevim co mám dělat ve čtvrtek ráno jsem začala slabě krvácet a od té doby uz jen spinim nevím proč nikdy se mi to nestaloje mi 16 a ještě nemám pravidelný cyklus. Mám hrozný strach v pondělí jsem byla se s vym přítelem ale naspala jsem s ním měli jsme jen orální sex a pak jsme spolu jen tak lezeli vedle sebe myslíte te by se do me mohlo dostat sperma když můj přítel vystrikl. Strašně se bojím hlavně po teď diskusích na internetu ze by spineni místo menstruace mohlo znamenat těhotenství.
Jsem zoufalá prosím potřebují pomoct.😢

hnedakobylka
27. črc 2017

Nemusíš se bát, to je prakticky nemožné. 🙂 Jsi hodně mladá, v takovém věku je ještě cyklus rozházený a tak se může stát, že třeba zašpiníš. Neboj se. 🙂

anonympomoc
autor
27. črc 2017

@hnedakobylka děkuju tohle mi hodně pomohlo jste zlatá

eloise02
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hnedakobylka
27. črc 2017

@eloise02 Myslím, že takováto reakce je zbytečná... Slečna je mladá a vyděšená, proto prosila o radu, ne o to, aby si z ní někdo dělal srandu.

hnedakobylka
27. črc 2017

@anonympomoc Rádo se stalo. Nemusíš se ničeho strachovat. 🙂 A raději se obrň, že zde budou očividně nějaké kousavé poznámky. Na to se vykašli a neřeš. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru