Dobrý den, ráda bych se obrátila na Vás s problémem, který mě moc trápí. Mám už týden po vynechání menstruace a test pozitivní. Bohužel od neděle tedy aktuálně 4tý den mě trápí občasné výtoky krve - občasné růžové špinění a občasné krvácení čerstvé krve. Na gynekologii jsem byla ale skoro nic jsem se nedozvěděla. Vím že je to na přírodě, ale máte prosím někdo zkušenost?
Já krvácím od 4tt. Každý týden cca 3 dny v průměru. Ale taky nikdo neví co to je. Momentálně jsem 11+5. A všechno je jak má. Takže si někdy přijdu jako mimozemšťan.. ale každý týden jsem byla buď na pohotovosti a nebo na gyn. Jistotě nezabráníš. 🙂
Ale mám nasazený léky. Progestenal, vitamin E, Ascorutin, kyselinu list. 🤷🏻♀️ 3x denně něco z toho.
@lucinka359 tak to budu držet také pěsti já sem byla už na ultrazvuku a zatím není nic vidět. Už si tak moc přejeme miminko. Taky si příjdu divná. A pokaždé když vidím krev mám strach že se to už nezastaví. Moc si přejeme naše první miminko.
Krvácení v těhotenství není žádným ukazatelem čehokoliv. O zamknutí prvního těhotenství jsem se dozvěděla až z ultrazvuku, žádné krvácení se neodjevilo. Při druhém jsem mírně krvácela snad až do 16 týdne, dítě je zcela zdravé.
@pe90tra Já myslim, že trochu silnějí. 🙂 Každopádně když jsem už měla takovou čárku, tak dálnici jsem měla asi až 7-8 tt. ❤️ Jen věřit, doufat.. a čekat. Taky jsem byla prvně někdy v 5tt na utz. A ukázal se prcek až 7-8tt. Plus minus. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pe90tra může to bejt úplně normální a taky ne záleží co další dny přinesou je ještě na vše brzi odpočívat a věřit sobě a svému tělu ví co dělá ☘️☘️