Krvácení týden po ovulaci, stalo se vám to?

stacy13
15. zář 2015

Zdravím všechny snažilky 🙂
Chtěla bych se poradit,od srpna se snažíme o další mimčo..né teda nějak snaživě,ale nechráníme se.Doposud jsem měla menstruaci pravidelnou..menstruační cyklus cca 30 dní..V srpnu prohlídka na gynekologii,vše v pořádku.Tak jako každá snažilka jsem si vypočítala to plodné období a ovulaci..no a po styku jsem do 7 dnů začala krvácet,jako menstruace.Problém je v tom,že jsem měla krvácet až za 14 dní..Tak jsem to neřešila..přepočítala jsem celý menstruační cyklus a opět ty plodné období..a zase jsem začala krvácet po 7 dnech..(musím upozornit,že pokaždé jsem den předtím měla větší fyzickou zátěž,běh,zumba)náhoda?Teď už jsem z toho zmatená..jelikož mi vychází menstruační cyklus najednou po 18 dnech..což je blbost..a teď nevím kdy mám menstruaci čekat a kdy by byla nejlepší doba na otěhotnění.Zase nechci nějak plašit,a nechci aby to sklouzlo do toho,že si budu každý den měřit bazální teplotu a mít pohlavní styk na povel..Já jen jestli se Vám to někomu stalo?U prvního mimča se nám to povedlo na poprvé a stejně jsem pak ještě dvakrát krvácela..jednou jako menstruace klasik..pak ještě jednou jen krátce v tom samém měsíci..Těhotenský test mám negativní..Jen jsem se dozvěděla u paní doktorky,že mám silně zakloněnou dělohu dozadu,což si myslím,že jsem dříve neměla..po porodu mi dost ochablo pánevní dno,ač jsem celé těhotenství cvičila,jestli to má vliv?děkuji za Vaše názory

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru