Snažíme se s manželem o miminku už nějakou chvíli. Čas od času se přistihnu, jak sleduji nejrůznější příznaky, které se každý měsíc pochopitelně mění a já tak čas od času doufám, že to dopadlo, jak si přejeme. Před týdnem ale proběhla "zvláštní" menstruace. Jasně červená krev, řekla bych stejně silná jako klasická MS, ale jen 2,5 dne, pak jen zašpinění. Co mě ale překvapilo, že mě břicho bolelo minimálně, řekla bych, že mě skoro nebolelo. Normálně mívám první den velmi silní křeče tak, že si musím brát prášek proti bolesti. Navíc vždy před MS mě týden, někdy i dva, šíleně bolí prsa a nyní NIC. Před MS se mi prsa o pár cm zvětší a hned po MS je mám zpět v normálu, nyní jsem týden po této divné MS a prsa mám stále zvětšená. Na tt dvě čárky, nezdá se mi, že by sílily, ale jsou tam a druhá čárka se objeví v limitu. Zajímalo by mě, zda některá z vás zažila podobnou MS a i tak byla těhotná. Přečetla jsem tady toho už hodně, takže je mi jasné, že je každé tělo jiné a vše možné. Četla jsem toho i hodně na zahraničních webech a našla spoustu žen, které krvácely, a přesto byly těhotné. Ale mě by zajímaly vaše zkušenosti. 🙂
@nasemiminko22 u mě krvaceni nikdy nedopadlo no. Jinak těhotenský test může ještě zůstat pozit i po krvácení, když vše odejde, je potřeba jít k lékaři na kontrolní ultrazvuk a krev jestli hcg klesá. Výjimky samozřejmě jsou, že i přes krvácení se udrží , ale stále jsou to jen výjimky.
@lencaa11 děkuji za odpověď. Dnes jsem si ráno udělala ovulační test, docela sílí, napadlo mě to, protože jsem měla ráno růžový hlen a odpoledne narůžovělé špinění, dnes večer opět čárka/duch, ale stále stejná, nesílí. Foto přikládám, první test byl někdy před MS, ta skončila minulý týden ve středu. Tak uvidíme, co z toho bude.
@nasemiminko22 když bys te pokračovala v ovu testu je možné že dorazí ovu a nebo TT testovat dál a uvidíte co z toho bude zatím TT negativní
@nasemiminko22 tady je už krásné pozitivni TT 🤰👍
@lencaa11 jéje děkuju, jsem zvědavá, co z toho bude 🙂🙏 dám vědět za pár dní, snad bude čárka už jenom sílit
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nasemiminko22 pokud jsou čárky na testu zašla bych na krev na HCG a nebo koupila digitální TT tehotestvi to bejt může máte foto tt ...