Krvácení a možné těhotenství. Je možné slabé krvácení na začátku těhu?

bilaeva00
18. čer 2023

Dobrý den, chci se zeptat jestli je mozna slabá menstruace během začátku tehotensvi? Styk sem měla 27.5. A ms se spozdila o 12 dni ,priznaky mám všechny co se týká tehotensvi ale už 3 dny slabe krvacim ale jako ms to nevypadá. Krev je světla bez sráženin a nijak nepachne jako při ms. Předem děkuji

lencaa11
18. čer 2023

@bilaeva00 a test jste nezkoušela ? Ano můžete na začátku mít slabé krvácení - špinění

bilaeva00
autor
18. čer 2023

@lencaa11 test sem dělala jednou a vyšel slabe pozitivní, před pár dny byla jsem na vyšetření a prý mám sliznici 12mm a toje buď začátek tehotensvi nebo příchod ms ,a právě mám teď strach když krvacim už 3 den. Krvaceni je slabe ale ne úplně špinění
@lencaa11

lencaa11
19. čer 2023

@bilaeva00 tak počkat až odejde krvácení a vyzkoušet test podle toho uvidíte teď se nedá nic dělat než čekat co se z toho ukáže ☘️☘️ max můžete jít na krev HCG

helen_h
19. čer 2023

@bilaeva00 Jestli byla ovulace 27.5., tak už byste musela mít hezky silnou druhou čárku. Pokud je čárka na tt stále slabá, bude to spíš neprosperující těhotenství, které odchází.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru