Krvácení 5 dní před menstruací

luuucatko
31. črc 2017

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - MS vždy přesně na den 28. den cyklu. Občas jsem špinila 2-3 dny před MS. Minulý měsíc jsem začala brát na ŠŽ eurothyrox a rázem jsem špinila jen den před MS a přesně MS také na den dostala. Nicméně tento měsíc jsem začala špinit již 10 dní před MS (4 dny po OVU) a dnes jsem začala slabě krvácet - 5 dní před MS. Myslíte, že mi to náhle způsobit Eurothyrox? Nebo možně těhotenství? Trochu se toho děsím. Děkuju

linee
31. črc 2017

@luuucatko ahoj,beru euthyrox a take mi to dela.Ale leky na sz beru uz delsi dobu,to,copopisujes,mi zacalo az po revizi,ale v tu dobu doslo ke zmene davkovani.Na endokr.se mne dr.vzdy pta na pravidelnost cyklu,takze si myslim,ze rozhodne to vliv mit muze,jsou to hormony.Klidne brkni gyndarce a nebo se zeptej na endokr. Znam pripady,kdy eurhyrox vliv na cyklus mel,obvykle prvni mesice (2-3),nez se telo srovnalo.

luuucatko
autor
31. črc 2017

@linee Aha, já si to trochu myslela, tak že se to ale srovná? Na gyndu jsem chtěla jít zítra, ale říkala jsem si, že když trochu krvácím, tak tam nepůjdu a na kontrolu štítky jdu až za dva měsíce. A píchalo tě v průběhu špinění před MS v podbřišku? Tak nějak se mi tento měsíc střídá pravá levá strana.

linee
31. črc 2017

@luuucatko ano,mela jsem to taky tak.Ale klidne zajdi na gyndu drive a uvidis.Pokud jsi zacala brat ted,obvykle se zmena projevuje po 3 mesicich.ja zacala brat kontryhel,uvidim,co dalsi cyklus

luuucatko
autor
31. črc 2017

@linee ten taky beru🙂.. Tak snad nam pomůže konečně k miminku, snažíme se uz rok a pul..

linee
1. srp 2017

@luuucatko tak drzim moc palce! Urcite na to muze mit vlit i ta stitna zlaza. S jakou davkou zacinate?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru