Křížové bolesti bez menstruace

ann2383
25. únor 2016

Dobrý den, potřebuji poradit.. Je mi 17 let a před měsícem jsem dobrala poslední platíčko antikoncepce SUNYA (brala jsem ji dva roky) a další platilo jsem nezačala, protože jsem byla nemocná.. Poslední MS jsem tedy dostala myslím 29.1.. Dne 8.2. a 13.2. Jsem měla s přítelem nechráněný pohl. styk, ale před orgasmem "ho vyndal".. Od té doby se cítím divně, občas mě bolelo v podbřišku, ale to může prý být vysazením prášků.. ale špatně mi není, žádné ranní nevolnosti nemám, nebolí mě prsa, jen mám občas zácpu a více se potím.. Teď mě asi týden několikrát denně bolí záda (křížové bolesti) jako při menstruaci, břicho nebolí, ale menstruace zatim nepřišla. Je normální pociťovat menstruační bolesti bez menstruace? Hrozně se bojim, jsem na nervy a pomalu z toho nespim.. 19.2. Jsem byla na gynekologii na bežně prohlidce, neřekla jsem o svých obavách, myslela jsem ze je to hloupost, abych otěhotněla.. Paní doktorka mi prohmatala bricho a tam dole také, mohla by z toho těhotenství poznat? Je možné ze jsem si to jen vsugerovala, ale opravdu nevim.. Na gynekologii se bojim jit a test udělám pokud nepřijde MS.. Vaše názory? Děkuji.

werik153
25. únor 2016

Tak přerušovaný sex jsme měli 4 roky a ani jednou jsem z toho neotěhotněla, pak když jsem miminko už chtěla tak se povedlo hned napoprvé. Takže si nemyslím že by jsi byla těhotná, za to já jsem v začátku těhotenství a menstruační bolesti mám od začátku....ale u tebe to může být jen po nemoci, nebo ze stresu, osobně si nemyslím že by jsi těhotná byla...takže neboj 🙂

baysha
25. únor 2016

Teoreticky je těhotenství možné. Některým chlapům odchází menší množství spermatu během celého styku, ještě před ejakulací. Je to sice vcelku nepravděpodobné, ale občas se to stane.
Doktorka by těhotenství běžným vyšetřením v tak časném stadiu rozhodně nepoznala.

nonnni
25. únor 2016

@ann2383 tehotna byt muzes, nacasovani stylu dost nestastne, ale celkove sis to taktez mohla jen vsugerovat. Udelej si test, uz by mohl neco ukazat. Lekarka by nemela sanci jeste na prohlidce nic poznat.

ann2383
autor
25. únor 2016

Děkuji. A ty křížové bolesti jsou také normální, když jsem vysadila HA? Vůbec nic o tom nevím.

baysha
25. únor 2016

Křížové bolesti můžou být způsobené vcelku čímkoliv. Páteř, nervy, větry... Vůbec to nemusí souviset s reprodukčními orgány.

nonnni
25. únor 2016

@ann2383 k otmu, co pise
@baysha me napada jeste zanet mocaku, cysta v deloze, nebo na vajecniku, obycejne rozhozene hormony po vysazeni antikoncepce...opravdu doslova cokoliv...

ann2383
autor
25. únor 2016

Zkusím test a uvidím. Děkuji moc, cítím se vcelku lépe.

gabina9970
4. únor 2021

Ahoj maminky potřebuji radu🥺 jsem 8m po porodu po4mesicich po porodu jsem se objednala na gyndu stim ze jsem ještě nedostala mences(nekojila jsem) test byl negativní na gynde mi to aji potvrdili ze nejsem tak mi pichl injekci na vyvolani mences, které jsem dostala ale další měsíc nic pak zas nic, tak jsem si udělala test zas negativni.. Přítel se dome... Asi cca 3m u.... A po týdnu a půl jsem si znovu udělala test a zase negativní a mences stále nemám 🤷‍♀️už kdysi jsem měla problémy s mences nějak jsem je moc neměla dostala jsem první pravidelně asi v 15 ale to na preskok... , od narození dcery jsem dostala mences až po8m co myslíte že to může být? Tedkom 🤷‍♀️🙄 na gyndu uz jsem objednaná jen jsem nervózní

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru