ahojte, zkoušel někdo krevní těhotenský test? Neukazal vám falešnou čárku? Objednala jsem ho pro jistotu, protože jsem měla slabou ms i přes HAK. Testy mám negativní ale pro jistotu chci zkusit i toto ya tak jestli někdo nemá zkušení
@jana_001 Nemáte jít na gynekologii, ale na odběrové místo krve, kde je laboratoř. Kde se dělají jen odběry. Tam přijdete kdy chcete dopoledne, řeknete že chcete odběr HcG. Paní vám vezme krev a do cca dvou hodin máte výsledek. Zaplatíte nějaký peníz, každé odběrové místo to má jinak. Kde je odběrové místo ve Vašem městě si jednoduše najdete na googlu.
@denisq Problém je že žiji na Slovensku už a tady ve městě kde jsem tak odběry na hcg nedělají, proto nevím jak se zařídit. Celé je to asi nesmysl. Jelikož styk byl před více než měsícem. Následně přišla ms tak jak měla, tedy jedna i druhá jen ta druhá byla kratší. Užívám HAK tak proto nechci jít zatím ke gyn a hcg pro samoplátce zde nedělají
Mela jsem a hodil slabounkou čárku a tehu jsem nebyla... A když jsem to tu resila/ptala se tak hodne holek psalo, ze je na nic a haze falesnaky....
Ne, jsi totální blázen. Sex před více než měsícem, od té doby 2x menstruace, X testů negativních, test v laboratoři taky, ale tebe bolí žaludek, tak si přes to všecko zase myslíš, že jsi těhotná. To už chce asi psychiatra. Nehledě na to, že to není příznak těhotenství.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jana_001 to radši bez te na klasikou krev nejsou na to dobře recenze a když vám vyšli testy negativně tak bych řekla že těhotná nejste tělo neni stroj tak někdy ta Ms může bejt jiná 😉