Krevní těhotenský test. Ano či ne?

lucifial88
13. lis 2022

Ahoj...delala jsem si 7 dni pred ms krevni tehu test,slaba carka na nem je...ted jsem 3 dny pred ms...mam 3 dny sileny pocit nafoukleho bricha,a citliva prsa...co myslite?cetla jsem ze krevní zkresluje

lucifial88
autor
13. lis 2022
hasara33
13. lis 2022

@lucifial88 udělej si obyčejný čůrací test a uvidíš 🤷‍♀️

lucifial88
autor
13. lis 2022

@hasara33 tak na ten je jeste brzy ne..3 dny pred ms

l01991
13. lis 2022

@lucifial88 ja 3 dny před ms už měla pozitivni obyč.test

katherine177
13. lis 2022

@lucifial88 já myslím že je pozitivní,krevní test ukáže dřív ,zkusila bych normální ještě tt

hasara33
13. lis 2022

@lucifial88 není, 10 by ti měl už alespoň ducha ukázat 🙂

lucifial88
autor
13. lis 2022

@l01991 tak zitra rano zkusim
A prsa i to bricho je normalni??jako to bricho mam nafoukle jak... a obcas poboliva ci krec

bara88
13. lis 2022

@lucifial88 počkej do doby kdy to máš dostat a pak udělej normální test. Jako jestli si těhotná tak s nafouklym břichem a bolavyma prsama stejně nic neuděláš.

jjasmina
13. lis 2022

@lucifial88 krevní test je strašně nespolehlivy, stačí obyc s citlivosti 10, já mela 3 dny před ms už krásně pozit test

bannannas
14. lis 2022

@lucifial88 Taky jsem měla pár dní před očekávanou MS pocit nafouklého břicha. Když jsem něco málo snědla, měla jsem pocit, jako bych snědla celé prase. Nedávala jsem to do souvislosti s možným těhotenstvím, dělala jsem si test před MS kvůli jinému důvodu a udělala se slaboulinká čárka, skoro dušík a teď z toho dušíka kolem mne běhá tříleťák. S krevními testy zkušenost nemám, slaboulinkou čárku tam vidím. Holt musíš na pořádný výsledek pár dní počkat🤷‍♀️ Držím pěsti

jankamalavila
14. lis 2022

Test ti ukáže minimálne ducha… ja som 3 dni pred MS mala pekného ducha

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru