Křeče v podbřišku i po menstruaci. Co myslíte?

17. bře 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat poslední ms jsem měla teď 13 3. Trvala 3 dny a teď už jen špiním, je mi jen divné že většinou to mám i 5-6 dní ale teď to je prostě jinačí. Pichá mě v podbřišku i po ms je to taková bolest nevím kdy přijde a jednou bolí na pravo pak zase v levo a nejhorší je když to vystřelí do zadku 😂🤔. Prsa mě pořád bolí, mám zvýšenou teplotu, zkoušela jsem i měřit bt i když odpoledne 🤔 37,4 a ráno jsem zvracela. Přemýšlela jsem nad tehu testem ale když jsem to dostala? Tak nevím 🙄 o mimi se až tak moc nesnažíme. Děkuju za odpověď co si o tom myslíte. ♥️

amazonkajanik
17. bře 2020

Že i při ms můžeš být těhotná 😁
Teta menstruovala celé těhotenství ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik vim že to jde, ale pokoušeli jsme se o mimi skoro rok a pořád nic a tak jsme si řekli že až to přijde tak to přijde... takže s tím moc nepočítám že zrovna teď... 😞🤔 myslíte že bych si měla udělat test?

amazonkajanik
17. bře 2020

Já bych to zkusila. Hele,teta přišla k lékaři se silnými bolestmi a on jí po prohlídce oznámil, že rodí 😂a to měla už dvě děti a nějakých 120kg ,proto to nepoznala 😁
A rok je v pohodě,nám se poštěstilo,přirozeně, po 6letech ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik no tak to by mě asi trefil šlak 🤦‍♀️😂 no jako chtěla bych aby se třeba zadařilo, ale bojím se i teď toho co se děje všude ta nemoc a tak dál ...ale snad se poštěstí ... udělám test pozítří nemám se jak dostat do lékárny 🤧🤧

amazonkajanik
17. bře 2020

Já si pro test šla 4km pěšky 😂
Ale je jasný, že teď je starost. Synovi je 9měsíců a na podzim jsme měli strach z války a teď tohle. Nevím,co je horší. Ale asi tohle. Virus je neviditelný nepřítel ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik kdyby bylo všechno jak má tak jdu taky 😂ale bojim se fakt moc no,
Kdybych byla těhotná tak asi jen 5 týdnů, myslíte si že už by byli příznaky?

poopcaaseznamcz
18. bře 2020

Já bych si test udělala, možné je všechno. MS v tehu je možná a když se nechranite ...👍 Budu držet palce🍀 .. jinak ano 5 týdnů stačí na příznaky .. ja jsem přišla na GYN v 5 t a tehu mi potvrdili. ❤️

amazonkajanik
18. bře 2020

Mě akorát bolela prsa,jenže to jsem měla i při pms,takže jsem to jako příznak nepovažovala

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru