Chtela bych se zeptat,normalne mivam ms 5-6dni..nyni jsem ji mela 2,5dne..zadne spineni,klasicka ms..pred ms jsem mela dost silne bolesti podbrisku..ms prisla o den driv..nevim co si o tom mam myslet..myslite,ze se muze jednat o tehotenstvi? dekuji vsem.
@lenickakl Kdyz ja se bojim zklamani 🙂 za tech xlet jsem nikdy takhle kratkou nemela,ani pri HA...
@ms.neomagic A co myslíš že ti tady poradíme? Že ti to snad vyvěštíme? 🙂
Já si tedy nemyslím,že by se jednalo o těhotenství, ale možné je všechno. Udělej test.
@ms.neomagic no ale jinak to asi nezjistis. Kdo se boji nesmi do lesa. Zkus s nicim nepocitat a ber to jako ujisteni, ze tehotna nejsi a muzes byt maximalne prijemne prekvapena. Bohuzel ti nikdo jiny asi nerekne, jestli se jedna o tehotenstvi nebo je to zapricineno necim jinym.
Test udelan,ale ne z rani moci..je negativni...ja vim,ze mi to nevyvestite...ale mohli by jste 😀 spis mi slo o to jestli tu neni nikdo kdo mel stejny problem.
@ms.neomagic Je jedno,že není z ranní moči. Neboj, vyjde to příště 😉
Dekuju.. 🙂
Obnovuji diskuzi. ..
od léta mívám měsíčky docela dlouhe. .Krvacim tak týden a pak ještě tak týden spinim...vzdy jsem to měla tak týden, ale od léta to mám prostě takhle dlouhý. ..Dle dr. je to způsobeno kojením(dcerce budou dva roky)
Tato ms přišla se spozdenim,a trvala od čtvrtka do neděle rána. ..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak si udelej test a budes vedet hned na cem jsi.