Kontryhel a prodloužení cyklu?

strawberryone
18. čer 2018

Ahooj holky, skoro rok neberu HA, díky tomu mám cyklus 35-42 dní. Na gyndě mi paní doktorka doporučila Kontryhel, začít pít 20tý den cyklu, 2 sáčky denně celý týden a pak zase přestat pít. Jenomže dneska už je to 45 den a MS nikde. S přítelem jsme tomu nechali volný průběh, takže miminko bych ráda. V poslední době mě pobolívá v podbřišku a udělala se mi bolestivá boulička v levém prsu. Na gyndu se objednám. V sobotu jsem si udělala test a negativní výsledek. Tak teď nevím, jestli mohu být těhotná, ale test jsem si dělala brzy nebo mi ten Kontryhel cyklus ještě odhalil a MS teprve přijde.. Co myslíte? Díky za tipy a odpovědi 😊

sahrazad1
18. čer 2018

Kontryhel mi cyklus taky prodlužuje. Nevim ale, zda uzivat pri snaze o otehotneni takto pred ms...takto jsem uzivala na zmírnění bolesti pri ms, a to funguje, pri snaze o miminko to myslím ale je jinak, hned po ms....presneji od ms do ovulace, pak uz ne!

strawberryone
autor
19. čer 2018

Ahaa, dnes jsem mluvila s paní doktorkou, tak jdu ve čtvrtek na injekci a pro žádanku na ultrazvuk a prý, když nezabere injekce, tak přes tabletky atd..že by mi udělala znovu uměle nový cyklus, tak uvidíme co bude ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru