Kolik je/má být hCG na prosperující těhotenství?

lussinka88
1. čer 2013

Ahojky,

v neděli jsem začala špinit mimo cyklus, tak první co mě napadlo - jsem těhotná! Ale poslední MS byla 17.5.. další den už to nebylo špinění, ale tekla ze mě stará krev.... v uterý jsem hned zašla na pohotovost tam mi udělali kontrolní hCG a jeho hodnota byla 69. Za dva dny bylo hCG 97. Doktor mi říkal, že ten malý přírust nemusí nic znamenat, ale že by se mu líbila hodnota tak kolem 140. Co myslíte? Máte s tím zkušenosti? Jsem z toho dost špatná. Na kontrolu mám jít až za 4dny.

pavlisak
1. čer 2013

@lussinka88 Ahoj,ja jsem byla v únoru (5tt) , když mi můj gynekolog bral HCG,tak bylo 310, Za 3 dny jsem začala krvácet s hroznými bolestmi,jela jsem na pohotovost,tak mě vyšetřili,vzali krev HCG bylo 780 prý to krvácení nemusí nic znamenat (mi tam řekli) a za 3 dny jsem šla na kontrolu ke svém DR a už tam nebylo nic a ani *_+ nebylo ☹ Tím Tě samozřejmě nechci strašit,každá jsme jiná. ALE.... Každopádně držím pěsti ať Ti to vyjde...

pavlisak
1. čer 2013

@lussinka88 Ahoj,ja jsem byla v únoru (5tt) , když mi můj gynekolog bral HCG,tak bylo 310, Za 3 dny jsem začala krvácet s hroznými bolestmi,jela jsem na pohotovost,tak mě vyšetřili,vzali krev HCG bylo 780 prý to krvácení nemusí nic znamenat (mi tam řekli) a za 3 dny jsem šla na kontrolu ke svém DR a už tam nebylo nic a ani HCG nebylo ☹ Tím Tě samozřejmě nechci strašit,každá jsme jiná. ALE.... Každopádně držím pěsti ať Ti to vyjde...

angelsb
2. čer 2013

Ve 4tt 235hcg mám sestru v nemocnici brala mi test hned v den kdy se měla dostavit ms. V 5+1 přes tisíc hcg .tak to krásně stouplo ..

lussinka88
autor
2. čer 2013

@pavlisak já naštěstí bolesti nemám, jen mě do včerejška tekla ta tmavá krev (nebylo to vyloženě špinění) tak jsem zvědavá.Doktor mi řekl, že kdybych si nedělala ten test takhle brzo tak o graviditě nevím 🙂 jsem podle něho ve 2 tydnu. 🙂 tak mi nasadil Utrogestan na udrzení a cyklo-3-fort na to krvacení. Nakonec půjdu na kontrolu asi zítra hned ráno abych měla jistotu že hCG roste.

lussinka88
autor
2. čer 2013

@pavlisak je mi to moc líto. Já jsem po dvou samovolných potratech (před 3 a 4rokama) a vždy to skončilo kyretáží, takže to znám... :( proto mám teď strach cokoliv dělat a trošku se nervuju... určitě to příště vyjde!!! 😉

lussinka88
autor
2. čer 2013

@angelsb takže je vlastně jedno jakou máš hodnotu hCG na tom začátku, hlavně že to roste.... 🙂 tak já mám ve 2 tydnu 97 do 4 tydne čase ještě dost.... asi budu bříško zalejvat aby krásně rostlo.... 🙂 kéžby to vyšlo...

pavlisak
3. čer 2013

@lussinka88 Držím Ti palečky,aby Ti to vyšlo 🙂

lussinka88
autor
3. čer 2013

Tak je to mimodelozni. Sla jsem na kontrolu a za hodinu me operovali :( jeden vejcovod venku :(

pavlisak
3. srp 2013

@lussinka88 Mě v tom únoru nikdo nic nenasadil. A ani to s doktorem neřeším, nechci ho otravovat,tak to nechávám náhodě a každý měsíc stále doufám,jestli to vyjde. A pořád nic ☹

pavlisak
5. srp 2013

@lussinka88 Je mi to líto ☹

lussinka88
autor
5. srp 2013

Neda se nic delat... Zivot jde dal. Snad ti to vyjde!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru