Ahoj holky 🤗 kolik dní po vynechání MS jste měly pozitivní test nebo alespoň ducha? My se snažíme o mimčo půl roku.. a dneska mam 1 den spoždění. Teď ráno jsem si dělala test a nic tam nevidím. Tak mě zajíma jestli je nějaká naděje?? ☺️☺️
u prvního jsem v den MS měla ducha. teď u druhého jsem testovala 3-4 den a plná čára. měsíc před tím jsem měla 5 dní zpoždění.
Počkej pár dní a uvidíš . mohla jsi mít ovulaci později. Zkusila bych test za dva dny
4 dny pred vynecháním duch, v den ms dálnice na testu Livsane (Benu, ruzovy)
Večer před MS jsem měla slaboučkou, ale viditelnou čárku, v den očekávané MS už to byla regulérní čárka...
@haninan 4 dny pred ms a v den očekávané ms. Doporucuji koupit tt z Benu - Livsane 😊 Plastový, je nejlepsi a ukáže jako prvni. Jinak moje kamaradka mela test pozotovni az 10 dni po vynechání ms, ale uz to mela potvrzené z krve
Ahojky, já měla ducha hned den očekávání ms a u třetího těhu už jsem zkoušela dříve a byli čárky už vidět 4 dny před ms ;).
Mě právě bolí břicho jako bych už MS měla. Furt letam na zachod jestli už mrcha přišla. Kolikrát jsem měla pocit že už jí mám. A ono nic
Já v den MS něco mezi duchem a slabou čárkou a pak už jen sílila 🙂
Já měla ducha v den, kdy jsem předpokládala dostavení menstruace (mám to nepravidelné), ale až asi po půl hodině (nevěřila jsem, že nejsem - intuice jasně říkala, že jsem 🙂 ). Jasná čárka byla až po několika dnech. Ale myslím, že je to individuální, takže bych ještě nevěšela hlavu 🌹.
Krasny den 🙂
Mohu se zeptat , snažíme se o miminko ,a moje intuice mi říká ze proste jsem těhotná , nebo se tam aspoň něco děje. Mám to 5 dni zpožděné a nic … test nic neukazuje
Moje tělo se chová úplně jinak , mam bolesti na právem vaječníku , 2 dny zpátky jsem zvracela a ta nějak mi je šoufl , bolení prsou , naladovost …
Myslíte , ze tam ještě naděje je ? Nebo je to všechno na prd :(
Dekuju Lucka
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@haninan Asi tě nepotěším, já měla ducha asi 3 dny před termínem menstruace, v den menstruace jsem měla plnou čárku. Ale mohla jsi mít později ovulaci, takže dokud nedorazí MS, není nic ztraceno.