Klesnutí počtu týdnů CLEARBLUE. Stalo se někomu?

bel38
25. čer 2022

Ahoj holky. Momentálně bych měla být 6 tt… Když jsem si dělala v neděli odpoledne test digitální od clearblue bylo tam 2-3.
Ale večer v neděli jsem začala spinit, tak jsem si v úterý odpoledne dělala test znovu, a bylo tam 1-2. Stalo se to někomu?
V tu neděli jsem byla na pohotovosti a viděli váček 2,7mm a ve čtvrtek u svého lékaře a Váček měl 4,7mm tudíž roste. Podle lékaře bych měla být ve 4-5 tt. Nicméně clearblue mi i dnes ráno ukázal opět 1-2. Spinim sice až do teď, ale podle lékaře je tam někde dutina, ve které praskla ceva tak spinim.
Díky za odpovědi

jjasmina
25. čer 2022

@bel38 je to bud anebo, u mě to bohužel nikdy nedopadlo a je možné, ze hcg vám klesá, ale kdoví je i hodně maminek, kde se miminko udrželo dokonce i přes krvácení, nezbývá než čekat

fialkadel
25. čer 2022

No muže to něco znamenat a nemusí. Muže probíhat potrat nebo byl proste spatny test. Ve čtvrtek doktor mohl vidět, ale v tak nízkém tydnu to muže byt jeden den tak a druhy den jinak. Proste je to fakt buď a nebo. Já krvacela a spinila až do 14tt, takže to vůbec nemusí nic znamenat 🙂 byt tebou, hodim se do klidu a počkám na kontrolu ❤️

l01991
25. čer 2022

Tak mi když klesly na clearblue tydny tak to bylo biochemicke...

nitii
25. čer 2022

Krásný den, mně sice hodnota neklesla, ale včera jsem se taky vylekala, dělala jsem si Clear Blue minulou sobotu a ukazoval 2-3, včera jsem si ho udělala znovu, že by tam už mělo být 3+, ale ukázal zase 2-3, takže jsem z toho taky špatná :( Já teda nespinim, jen mám pořád jakoby lehké menstruační bolesti v podbřišku a v kříži, což mám už od pozitivního testu.. Na utz k dr. jdu až ve středu, tak jsem pěkně nervní..

bel38
autor
25. čer 2022

@l01991 i když jde vidět váček a roste?

bel38
autor
25. čer 2022

@nitii u tohohle mi dr řekl, že mohlo dojít k oplodnění později.

bel38
autor
25. čer 2022

@fialkadel mě spíš uvádí do rozpaků to, že mi klesly ty týdny. Tak uvidíme. Ve čtvrtek mám kontrolu jestli roste. 🙄 Ale jsem teda pěkně na nervy a už i otrávená z toho zkrácení. Beru hromadu léků a nic na to krvácení nezabírá.

l01991
25. čer 2022

@bel38 je pravda že v té době jsem u dr ani nebyla takže ti neodpovím... jen to klesnuti tt+špiněni... ale pořád držim palce.Kdy jsi test robila,z ranni moči?Bohužel hlavně ten 1.trm.je buď a nebo...

bel38
autor
25. čer 2022

@l01991 já to vím... Já uz o miminko přišla 2x...v 8 tt a pak ve 12 tt... Teď jsme se rok snažili a nešlo to tak jsem už na nervy. První test byl odpolední a bylo tam 2-3, druhý test taky z odpolední a bylo tam 1-2 a třetí test (dnes) z ranní a opět 1-2... Na kontrolu jdu ve čtvrtek tak se uvidí. 😔

fialkadel
25. čer 2022

@bel38 já té vůbec nechci strašit, ale to ze rostl váček ve čtvrtek dnes muže byt úplně jinak. Nicméně já brala detralex, utrogestan, ascorutin a krvacela a spinila i přesto (od nějakého 6tydne do toho 14tydne). Proste ta krev z te prasklé cevky (u mě hematomu) musí odejít. Kdyby se ti zdálo, ze si začala špinit víc, nebo krvacet, zajed si na pohotovost, jinak bych to nechala na ten čtvrtek a uvidis. Budu moc držet palce ❤️ Já 3x potratila, byla jsem úplně psychicky vyzdimana, ze stresu jsem hrozne přibrala a když jsem začala řešit tu váhu a nesoustredila se na miminko, tak jsem otěhotněla. Teď jsem ve 30tt s dvojčaty ❤️ Najde si to k tobě cestu a věřím ze už našlo

bel38
autor
25. čer 2022

@fialkadel tak moc gratuluji a přeji vám jen to nejlepší! 🖤 Jsem ráda, že jsou tu lidé, kteří ví, jak se cítím...jistě chápeš, že není to snadné. Děkuji vám holky za názory a podporu a snad to v ten čtvrtek dobře dopadne...

l01991
25. čer 2022

@bel38 já tě nechci nervovat,pouze jsem napsala svou zkušenost,mrzí mě to a držim palce ať to tentokrat vyjde💗

fialkadel
25. čer 2022

@bel38 rozhodně chápu, pamatuji si tu bolest, jakoby to bylo včera. Mě vždycky pomáhalo, když jsem četla, ze to u někoho dopadlo dobře, dávalo mi to velkou naději. Moc ti držím palce, určitě vše dobře dopadne ❤️

bel38
autor
25. čer 2022

@l01991 děkuji moc za odpovědi. 🖤

ivetkafek18
26. čer 2022

A bych ti doporucila jit na krev a pal na kontrolni. Podle toho jak roste hcg hned poznas jestli je to dobre nebo spatne a ke to oresnejsi jak sono v tak skorem stadiu kde nejde nic poznat jen krcek.

bel38
autor
28. čer 2022

@fialkadel tak jen chci oznámit, že to nedopadlo. 😔 17.6. Hcg 223, a včera jako samoplatce hcg 48,59. Ale i tak všem děkuji za odpovědi a podpory.

fialkadel
28. čer 2022

@bel38 Achjo 😞 moc mě to mrzí, zkus se teď zaměřit na sebe ❤️ Ono to půjde ❤️

denisska99
Autor odpověď smazal
Zobraz
22hanah
Autor odpověď smazal
Zobraz
ivetkafek18
9. čer 2023

@denisska99 i digi test je jenom orientační. Možná si mela posunutou ovulaci. Běž k doktorovi jedine on ti řekne jak to je 🙂 Gratuluji

denisska99
9. čer 2023

@ivetkafek18

Děkuji, mohla být ovu posunuta tak o 3 dny max, protože to byl náš jediný sex za ten měsíc a ještě první nechráněný, přítel jinak nebyl doma 😅 S tím, že se od června začneme pokoušet o mimi a tohle bylo příjemné překvapení, jen teď mám strach. Hezký den přeji 🍀

pajusz
9. čer 2023

@denisska99 neplas. Mě takhle po sobě nesmyslne 2 týdny ukazoval 2-3 taky jsem se vystresovala a přesně týden na to dr oznamovala srdicko a dle utz 7tt..porad je to jen test, a uznávám dokáže taky pěkně zamotat hlavu, já byla přesvědčena že to nedopadne a za týden snad budu rodit. Zkus se tim vůbec nestresovat...

ivetkafek18
9. čer 2023

@denisska99 vubec se tim neznepokojuj. Test je pozitivni a anii digi testy nejsou 100% presne. Mozna kdybys udelala dalsi zitra nebo pozitri tak uz by ukazoval 2-3. Nekomu nemusi stoupat tak rychle hormon. Znam holky kterym ukazoval test 1-2 i kdyz byli realne 3+ 🙂 jestli nekrvacis a nemas silne krece je vsechno v poradku 🙂 a kdyz tak stejne bych zasla ke gynekologovi at ti to potvrdi z krve 🙂 preji hodne stesti a hezke tehotenstvi 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru