Dobrý den, potrebuju zkušenost . Nechci slyšet zda těhotná jsem nebo ne , snažíme se dva roky a pořad nic . Tento cyklus jsem brala poprvé clostilbegit. Chci se zeptat zda některá z vás měla klasické PMS a přesto byla těhotná . Před každou MS mě boli prsa , teď zacli o něco později takže díky tomu ztrácím naději, ze zase přijde .
Ahojky neznámá,já když jsem před 7 lety čekala synka, pár dní před zpožděním menstruace mě děsně bolelo v podbřišku i křeče jsem měla a žaludek mě zlobil,jako před každou menstruací.Když jsem pak měla pátý den spoždění zkusila jsem test a měla tam dvě čárky.vubec mě tenkrát nenapadlo,že bych mohla být těhotná...byl to první měsíc snažení.Mooc ti držím palce ať za pár dnů objevís vysněné dvě čárky.My jsme teď zkoušeli ještě jedno Mimi,tak budu testovat příští pátek a ty?
Ahoj, já jsem otěhotněla až po 3 letech po IVF a v tom cyklu jsem měla úplně stejné PMS (bolest břicha, bolest zad) jako vždycky a byla přesvědčená, že zase nic. V den očekávané MS jsem si udělala pro jistotu test a byly tam k mému údivu 2 čárky 🙂.
@denissima moc děkuji , také držím palce . Snažíme se také o druhé a už jsem z toho trochu na palici 🙈 První byl po 4 měsících ...
@livianapuntik já to mám dostat v úterý , takže kdyby nedorazila tak bych testovala tak sobota . Žádné jiné příznaky nemám , krom teda toho ze bych řekla ze chodím častěji na záchod , ale mužů být nastydla v tomhle počasí asi nic překvapivého trpím na to .
@katule1990 snad to bude podobné.
Holky děkuji za odpověď , daly jste mi ještě naději . Tak uvidíme , moc bych si to už přála . Je to už dlouhý a syn “pláče” taky po miminku . Máme kolem sebe teď docela babyboom a taky by si přál sourozence tak to moc nepridava.
Já měla dokonce i menstruační bolesti, nám se povedlo až po třech letech bez léků, někdy to hold trvá déle...
Já jsem na tom stejně, dva roky čekání, zklamání. Už je to hrozně dlouhé a já to pomalu vzdávám 😔
@karolinka252 já prave taky ... nedokážu se od toho odprostit
Ale klasický PMS jsou i na začátku těhotenství. Nezbývá než udělat test
@karolinka252 Neboj, dočkáš se, já čekala na mou princeznu dlouhých 13 let
@klokanka31 dekuju a gratuluju ze jsi se dočkala ... já bych se zbláznila
Děkuju 😊 no taky jsem si myslela že se z toho zblázním... Ale nakonec když jsem to vzdala, tak se povedlo, třikrát v jednom roce...
Holky děkuju za podporu. Já už tříletého chlapečka mám. S ním jsem otěhotněla druhý měsíc. Manžel mi pořád říká, že mám být vděčná aspoň za něho a já jsem moc. Miluju ho nejvíc na světě, ale cítím, že mi někdo ještě chybí, že to takhle není úplné. Ta touha je úplně šílená. 13 let, to bych se zbláznila. Ty dva roky zklamání a čekání jsou tak dlouhé. Navíc mi bude letos 34. Manželovi bylo teď 40. Jestli se nam to do roka nepodaří, budu se s tím muset smířit 😔 později už děti nechceme.
@karolinka252 mám to úplně stejně , také manžel a okolí mi furt říká , ze mám být šťastná za prvního syna a aspoň ze máme jeho ... také ho kiluju z celého srdce a naplňuje mě , ale útěcha to pro mě není . Doufám , ze se nám brzy oboum brzy zadari 🙂
@pepickovapavlinka gratuluji 🙂 já mám zatím neskutečnou bolest prsou , která se stupňuje , ale to pravé mívám i před MS. Tak pravé nevím a počítám spíše s tím , ze zase dorazí ...
Úplně ti rozumím a taky ti přeju z celého srdce, ať k vám brzo zavítá nový život ♥️
Holky , tak MS zatím nikde ☺️ Prsa boli , se řekla ze trochu min ( což muže být vsugerovany ) . Náznak MS žádný jen poměrně dost bílého výtoku tak uvidím. Když nepřijde tak sobotu se chystám na test . Jen pro ty, které by to chtěli vědět 🙂
Dej pak vědět, držím palce 🍀.
Tak z toho nic nebude 😢 rozjíždí MS. Už jsem zoufalá , naštvaná ... mám chuť se na to vykaslat 😢😢😞
To mě moc mrzí, my jsme čekali 3 roky, moc dobře vím, jaké to je. Byli jste na nějakém vyšetření? Partner na spermiogramu?
@katule1990 Nene chodím do poradny , kde mi dal clostilbegit na 2x měsíce a manžel prý na spermio nemusí protože jsem loni otěhotněla , ale nevyšlo to, ze pokud neprodělal žádný zánět nebo infekci bude v pořádku .
To mě moc mrzí 😔 já takhle minulý měsíc našla ducha na testu a pak se menstruace rozjela 😔 njn je to boj
Nevím, no. Rozhodně bych netvrdila, že manžel na spermio nemusí, protože jsi loni otěhotněla. Spermiogram může být třeba zhoršený a pak se pravděpodobnost otěhotnění dost sníží a může to právě vyjít třeba jen jednou za x měsíců nebo i let. Navíc se spermie zcela obměňují jednou za 72 dní. Samozřejmě nejsem doktor, ale u nás to nešlo právě z důvodu špatného spermiogramu, tak o tom něco vím. Je mi jasný, že každý nechce podstupovat asistovanou reprodukci, ale minimálně nějaká takováhle základní vyšetření bych po 2 letech určitě doporučovala. I např. s horším spermiogramem jde něco dělat.
@katule1990 mě to takhle doporučil doktor ... 🤷♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě pobolivalo břicho úplně stejne, jako když to mám dostat, tak jsem si říkala, že to asi nevyšlo. A ono jo, za 2 dny jsem měla pozitivní test 🙂 Jinak teď se snažíme o druhé taky už 2 roky a nic, tak držím palce 🙂