Ahoj holky,
v nedeli bych mela dostat MS.
Tak strasne bych si prala, aby neprisla...o mimi se vylozene nesnazime, ale oba si ho dost prejeme. Byl by to pekny vanocni darek 🙂
Bohuzel na sobe nepocituju nic moc jako priznaky. Maximalne me tak poboliva podbrisek a mam trochu citlive bradavky coz moc nemivam ani pred MS...neni mi ani spatne, ani se mi nezvetsila prsa, zadny citlivy cich..unavena jsem furt to jo.
Tak snad zadne priznaky byt ani nemusi a presto budu v tom..uvidime v nedeli, test si jeste delat nechci je to moc brzy, ze?
@deneris_targerien ja som až do termínu MS nemala vobec žiadne príznaky - teraz som v 5tt a okrem trochu citlivých bradaviek a občasnej bolesti v podbrušku nič extra nepociťujem. Občas sa viac zadýcham, búši mi srdce - ale to sa tiež začalo objavovať až po prvom pozitívnom teste. Prsia sa mi nezväčšili, citlivý čuch nemám a špatne mi taky není.
Na druhej strane - všetky tieto príznaky som si vždy dokázala perfektne nasimulovať v čase, kedy som tehotná ešte nebola (ale chcela byť) 🙂
Nevešaj hlavu! Jediným príznakom, ktorý sa dá hodnotiť ako spoľahlivý je zmeškaná MS a pozitívny test.
Všetko ostatné je len hádanie.
Ty příznaky a nepříznaky má každý jinak. Za ty čtyři roky, co jsme se snažili, jsem několikrát "věděla", že jsem těhotná - bolely prsa, zvětšily se, kovová chuť v ústech, nesnášenlivost některých vůní a pachů - a těhotná jsem nebyla... Když jsem otěhotněla, tak jsem si byla na tuty jistá, že menses každou chvíli dorazí - a měla jsem pozitivní test. 😉
Kdyby mě obzvlášť svědila ruka, tak bych zkusila test v sobotu, dřív to asi nemá moc smysl. 😉
Rozhodně bych ho neděla dřív než v neděli, já jsem měla negativní test osm dní po termínu MS, devátý jen slabou čárku, tou dobou už jsem měla od gynekologa potvrzeno, že jsem v očekávání...příznaky jsem neměla žádné, prakticky do konce pátého měsíce, kdy mi začalo růst břicho jsem nic neměla..takže držím palce, ať to dobře dopadne..:()
Ahoj tak mi se o miminko snažíme a také bychom si ho moc přáli...mám ms dostat v úterý a už se taky nemůžu dočkat jestli se nám zadařilo...pořád mám víru v to, že byla OVU a tuleníčko taky včas a projistotu i následující den...ale příznaky extra taky žádné jen tlak v prsou,občasný mírný tlak v podbřišku jinak nic...
Ja osobne mela test pozitivni jednou 8dni po stiky a jednou 10-11dni po styku. Byl tam duch 🙂 kazda jsme jina. Taky jsem nemela zadne velke priznaky jen pichani v brise. Uvidis 🙂
@veritanas ahojky,ty jsi měla až 9dní meškání tt pozit?já mám právě dneska 7dní zpoždění,ale test negat.přitom jsem to měla každý měsíc jako hodinky pravidelný,takže je ještě šance?test jsem si dělala včera,takže mám zkusit v sobotu?
@michalamala99 Ahoj, jojo...až po 8 dnech meškání jsem měla test pozitivní, později jsem měla jen velmi slabou čárku, a to už jsem od gynekologa věděla, že je to hotová věc..přes to jsem celou dobu měla čárku slabou, takového ducha..kamarádka s dvojčaty byla už v 6. týdnu, když se test ukázal pozitivní..takže zkus klidně v sobotu..držím palec...
Ahoj @deneris_targerien jsem na tom podobně jako ty... mám dostat MS v úterý 24.11 prsa mě bolí snad celý měsíc dokonce mě to i vzbudilo :D tajně jsem doufala že by se mohlo zadařit, dnes jsem byla nedočkavá a dělala si test bohužel u mě byla jen / ale Tobě přeji, aby Ti to vyšlo 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Rekla bych, ze je jeste opravdu brzy. I na test i na nejake priznaky... Nezbyva nez cekat... Drzim pesticky 🙂