Kdy zkusit těhotenský test?

hankatrdlinka
13. črc 2015

Ahojky, holky....Nevím přesně, jak položit otázku 🙂, ale zajímalo, jestli existuje časový interval pro zjištění těhotenství pomoc těhotenského testu...jestli to něco ukáže už za týden, nebo až později....
Já se omlouvám, možná to není napsané dobře, ale kdyžtak si to řekneme v diskuzi, jak jsem to vlastně myslela.....
děkuju moc

nov.tere
13. črc 2015

Jestli myslíš týden po sexu tak to ti žádný test neukáže.

hankatrdlinka
autor
13. črc 2015

@nov.tere ano, tak jsem to myslela.....takže to je brzo???? Já to zkusila a ukázalo mi to, že nejsem, ale když já se tak nějak cítím jinak....tak nevím

klouzek
13. črc 2015

většinou se doporučuje zkusit těhu test v den MS nebo nějaký den po MS.

hankatrdlinka
autor
13. črc 2015

@klouzek aha, no tak to musím zjistit, kdy jsem to měla naposled, děkuju

nov.tere
13. črc 2015

@hankatrdlinka Týden od sexu je vážně brzo taky záleží jestli jsi měla ovulaci nebo ne. A hlavně by se mělo testovat až v den očekávané MS nebo až po ní 🙂

mimi1004
13. črc 2015

Mám takový dojem, že by to mělo být týden po vynechané MS.

hankatrdlinka
autor
13. črc 2015

@nov.tere tu ovulaci jsem nikdy nepochopila ☹...no, mrknu do kalendáře...děkuju 🙂

lenjii
13. črc 2015

Já jsem testovala až patý den zpoždění a měla jsem jasno. Dvě silné čárky a nemusela jsem řešit duchy apod 😉

nov.tere
13. črc 2015

@hankatrdlinka pokud je pravidelný cyklus tak ovulace je 10-14 den cyklu. A v té době je možnost otěhotnění.

hankatrdlinka
autor
13. črc 2015

podle kalendáře jsem MS měla od 11-15.6. a zatím nic...testy jsem měla dva a oba ukázaly, že nejsem...
Ale tam dole mi to přijde, jako když jsem byla poprvé těhotná....jako kdyby se tam něco zvětšilo a snad ani tampon bych tam nestrčila 😀

chris_n
13. črc 2015

holky už ti tu odpověděly, hele ale nechci být zlá.... to neumíte hledat v diskuzích? to se tu řeší dnes a denně... a myslím, že i google ti vyhodí, že se testuje až po spožděné MS - aby to mělo význam 😉

nov.tere
13. črc 2015

@hankatrdlinka To nic neznamená. Záleží jak dlouhý máš cykly a vždy to můžeš ještě dostat 🙂

mimi1004
13. črc 2015

Já se testovala přesně v den, kdy to mělo přijít a to už jsem měla slušné dálnice. Spíš máš asi zpoždění...

hankatrdlinka
autor
13. črc 2015

ok, díky, holky...ať se daří 🙂

chris_n
13. črc 2015

@mimi1004 na druhou stranu jsou holky, co jim testy nic neukázaly ani tři týdny po spožděné MS a i tak byly těhotné...

andrrriiik
13. črc 2015

@lenjii Jéé takové čárky jsem měla u syna v den očekáváné MS 🙂

@hankatrdlinka Zkus 10-14dní po sexu 🙂 Většinou se doporučuje minimálně ten 10.den 😉

reniiisek
14. črc 2015

TT by měl určit těhotenství nejdřívě týden po první vynechané MS...=)

anonym88
14. črc 2015

Holky, mám nepravidelnou MS,takže podle kalendáře jsem měla mít MS cca v sobotu po 28my dnech. Min.měsíc jsem měla MS ale po 39ti dnech. Byl by už TT když tak pozitivni třeba zítra? Ovulaci nepoznán,BT merim krátce a tenhle měsíc jsme se snažili 🙂 jenže jsem v březnu vysadila HA po asi 7my letech a nevím jestli mi třeba ovu naskočila 😕

mercedesse
14. črc 2015

U mě byl duch 10tý den po oplodnění u obou dětí tj, 25DC. Někdo má ale třeba až týden po očekávané ms. Ty názory, že až týden po očekávané ms jsou sice hezký, ale kdo to má vydržet a jasný stejně není nic. Já první potratila v 8-9tt těhotenství, takže to je stejně ve hvězdách, jak to dopadne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru