Milé dámy, s partnerem jsme se tedy snažili zatím 4x za to ale v plodných dnech. Cyklus mám pravidelný cca těch 28 dní a MS přesnou jako hodinky (antik.neberu), maximálně se mi to před čtvrt rokem zpozdilo a čtyři dny - ale to nebylo snažení no. Každopádně nyní mám zpoždění už 6tý den, tak co myslíte? Navíc když mi má dorazit menstruace tak mě neskutečně bolí záda, akné a o bolesti břicha ani nemluvím. Četla jsem že ideální je test dělat týden po očekávané MS, takže bych to tipla zítra na sobotu ráno. Asi první den vynechání jsem si dělala Mamatest Comfort 10 a nevyšlo nic. Ale pořád doufám! Jaké máte zkušenosti s testy opět GS Mamamtest Comfort 10 a Clearblue digitální s ukazatelem týdnů? Mě se jeví jako nejlepší - ale děsí mě fotky jak Mamatest neukázal a Clearblue ano, protože nejdřív bych chtěla dělat ten levnější, než Clearblue. Říkám že drahé testy musí ukazovat jen pozitivní :D Co se týče příznaků, občasné pobolívání v břiše ale ne jako u MS - hodně tam škrundá a v podbřišku občas píchne, hlavně si teda přijdu jiná v zrcadle takové lesklejší oči a mám nehoráznou chuť na všechno sladké, což u mě nebývá - já jsem na pikantní :D Budu moc ráda za Vaše zkušenosti, děkuji! <3
Myslím, že teď už by ti to mohly ukázat téměř všechny testy. Zkus třeba i o Dr. Maxe.
Taky bych z těch obyč doporučila Dr. Maxe, mě ukázal zřetelnou čárku už druhý den vynechání, cca 11DPO. A Clearblue jsem si to o tři dny později potvrdila 🙂
@andreaandrejka No já se pozorovala už před tím 🙂 Líbí se mi právě ten Clearblue, jen teda cena dvě stovky mě trošku děsí :D Ale co bych pro to neudělala že 🙂
@alen_ka Myslíš? Já bych si to tak přála. O Dr.Max jsem četla docela negativní příspěvky ale asi záleží jaký test. Ale právě tam se chystám jít 🙂
@terundaberunda Vážně? No jak už jsem psala slyšela jsem spíš negativní ohlasy. Ale určitě se teda podívám na jejich web, mají tam těch testů hodně.
@katerinaf27 Ono záleží na každém. Já si ho dělala, když mi MS meškala týden. Nikdy jsem nebyla na nějaké honění duchů, chtěla jsem mít jistotu.
Takže v Dr.Max mají fialový testík Lady MAX test Comfort a pak růžový Lady MAX test 2v1. Tak který vyhovoval Vám? 🙂
@andreaandrejka Jasný no, mě by to akorát znervoznilo a stejně bych si musela koupit něco lepšího. Ten Clearblue je parádní, ovšem když ti výjde pozitivně :D Tedy v mém případě 🙂
@katerinaf27 Já jsem právě slyšela, nebo četla jen chválu, každopádně nejhorší jsou Mamatesty, já jsem měla přímo tyto, myslím že přímo v lékárně stála krabička 45Kč, jsou tam dva:
https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-test-2v1?g...
Z levnějších jsou dobré Lady max. Jsou tam dva. Vždy mi ukázal správně. Tímhle dražším jsem si to jen potvrdila když tam byl duch. A testovala jsem asi týden po meškání. 🙂 Držím palce. 😉
@terundaberunda Mamatesty nejhorší jsou. Ale Mamatest Comfort 10 je absolutně něco jinýho, jde to vidět i na ceně :D Přočítám si ty recenze, chválí ten Lady MAX Comfort teda 🙂 Ale teda já na lovení duchů atd také nejsem, takže stejně i ten Clearblue pořídím, ale budu dělat jako druhý - kdyžtak. A děkují!
@iveta93 Já mám hroznej strach že jsem si to vsugerovala (ale teda mám hodně práce s výrobou kosmetiky, tak nevim) a proto jsem to nedostala! Si říkám za čtyři snažení a hned těhotná? Antikoncepci jsem nikdy nebrala no... Někdo se snaží půl roku i dýl a já hned po měsíci, nechce se mi tomu věřit, kdyby to tak bylo.
@katerinaf27 no na tvojom mieste by som nematurovala nad testami, vbehla do najbližšej lekárne a kúpila základný test - prúžok, aj ten DrMax....tak som to urobila ja už v deň meškania MS a vyšiel neomylne, dokonca poobede
@terundaberunda Takže ty jsi měla ten 2v1. Tak já nevím, nejvíc je na netu psané o tom Comfort jen. Tak uvidím 🙂
@bajana Koupím dva, asi tedy ten Lady MAX Comfort a ten Clearblue digitální pro jistotu 🙂 Já si právě první den meškání dělala ten dobrý Mamatest Comfort 10 a nic :/ Do lékárny se dnes nedostanu, ale přítel zařídí - když jde o testy, tak je tam jak na koni :D :D
@katerinaf27 Podle statistik to vychází, že se zadaří zhruba na počtvrté. Moje sousedka si řekla, že chce miminko, od odka si spočítala ovulaci a povedlo se ji hned napoprvé. Nám se zase povedlo až za 3 roky, ale vyloženě jsme se nesnažili. Já to tedy nevydržela - zvracela jsem - tak jsem si ten první nedělala ani z ranní moči a duch tam byl vidět. Ale doporučuji nesledovat příznaky. Ty se vsugerují hned. 😀
@iveta93 Hlavně já ty plodné dny koukala jen na kalendáři jak to cca vychází takže nevím, já se v tom moc nevyznám :D A právě po 4x snažení žádný plodný den nebo ovulace nebyla. Já právě myslím že ani příznaky nemám a to mě děsí :D Jen jsem teda hrozně unavená. Ale žádné zvracení!! :D
@katerinaf27 Ovulaci a BT jsem nikdy nezkoumala. To vím jen okrajově o co jde. A jsem ráda, že jsem tři roky nečůrala netrpělivě na papírek jestli můžu sexovat. 😀 Ono to zvracení může ještě dorazit pokud tedy těhotná jsi. 🙂 A taky nemusí - za což bych já byla vděčná. S WC jsem trávila víc času než s přítelem. 😀
@iveta93 No já taky, já zřídka vím co to je a jen jsem věděla že je ideální se snažit 🙂 Ale s tím WC jsi pobavila :D No jsem nedočkavá. Kord když si ten test budu dělat ráno u rodičů a taťka už mamce sdělil že by to vnouče vážně chtěl :D Kdyby to bylo pozitivní tak dostane infarkt :D A já taky, protože po 4x snažení za měsíc tomu nevěřím 🙂
@katerinaf27 tak ja som po potrate otehotnela z jedneho styku za mesiac...druhykrat tiez...ale to som vedela o plodnych dnoch...nejde o pocet stykov, ale o spravne nacasovanie 😉
@bajana To je hezký 🙂 Ale i tak, no budu doufat! Aspoň vidím že to není nemožné 🙂
@katerinaf27 s dr. max mám jen pozitivní zkušenost, nikdy neukázal falešně, žádné rozmazané čárky, žádní duchové.
asi bych přestala spekulovat ... naběhni do lékárny, udělej si jakákoli test, kup si třeba 2 -3 různé. Pokud vyjde pozitivní, objednej se na gyndu, pokud negativní, tak bych si tam zašla taky na vyvolávačku menstruace.
@konik_mischel Do lékárny skočí přítel a udělám zítra ráno. Na gyndu jdu 30týho 🙂 A pokud těhu nebudu, tak to určitě dostanu. Nikdy jsem neměla problém 🙂
Achjo holky. Tak nic :( Dělala jsem Lady MAX i digitální Clearblue a - ☹ Jsem hodně zklamaná, takže zpoždění bude asi z rýmy a slabé nemoci co jsem měla před pár dny..
To je mi lito. MS muze zpozdit i cysta, nachlazeni nebo treba jen nejaky stres. Tak pokud to tenhle cyklus nema vyjit, tak to hlavne co nejdriv dostan, at se muzete zas pokouset znovu 😉 🙂
Jinak neni ten clearblue digitalni az 25? To ten desitkovy mamatest musi ukazat neco driv, kdyz je citlivejsi ...
@lulu_8 Nikdy jsem žádný gyn.problém neměla takže cysta pochybuji. Bylo to určitě nachlazení a to jak hrozně chci, takže psychika. Tak snažit se můžem i když jsem to nedostala 🙂 Digitál mohl bejt 25, ale ten LADY Max byl 10. Každopádně mě dneska dole bolí břicho a už to cítím no, i akné naskočilo. Takže jen zpoždění..
Holky, tak tady nová otázka :( https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/zpozdena-menstruace-a-test-negativni/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud ti mešká MS, tak se nepozoruj a nepřemýšlej co by kdyby a prostě a jednoduše udělej test.
Za sebe ti můžu doporučit digitální Clear blue, mě ukázal těhotenství relativně brzy a navíc je přesný. Můžeš udělat i klasický, můžeš mít jasnou čárku, můžeš mít i ducha, to je u každého strašně individuální.
Každopádně takhle na dálku ti nikdo neřekne, musíš sama zjistit 🙂