Dobrý den,
mám dotaz ohledně spolehlivosti těhotenských testů. Mám 4 dny zpoždění menstruace. Antikoncepci nepoužívám už víc jak půl roku, ale cyklus mám už 4 měsíce pravidelný. Poslední týden (možná 14 dní) mě bolí prsa a dost se mi i zvětšily. Dělala jsem si dva těhotenské testy a oba negativní. Je nějaká šance, že jsem těhotná?
Dokud bych měla normální testy negativní, zbytečně bych neutrácela 200 nebo 300kč za digitální test,ten bych si koupila až bych chtěla potvrdit že na papírových testech mi vyšly 2 čárky jak dlouho jsem těhotná. Na takové to každodenní zbytečné testování stačí sada 10ks těhotenských testů za pár korun.
Cetla jsem pribehy zen, kterym se na testu // neukazaly a presto tehotne byly. Na tvem miste bych do digitalu neinvestovala, bud bych si skocila na krev jako samoplatce nebo bych pockala a pokud ani za dalsich 14dnu neprijde MS, nechala bych se prohlednout na gynde, jestli neni problem jinde..
Nevim o tom ze by digitalni test mel ukazat vic nez obycejny, tim myslim citlivost testu. Me se osvedcil obycejny od dr.maxe, mamatest tehotenstvi ukazal taky, ale obcas mi ukazal duchy a tehotna jsem nebyla. Jinak samoplatce na krev hcg neni zas tak moc, se na to divam a je to kousek pres 200kc jako samoplatce. A nebo staci chvili pockat, 3 dny, tyden, 2 tydny... a kdyz nic nebude radeji skocit na gyndu.
@loylii prijde mi zbytecne vyhodit 200 za digi test, kdyz papirovy je negativni. Ale samozrejme at si kazdy se svymi penezi dela co chce, ze 😉 odber na hcg staval kilco. Sama pises, ze dnes je do 300, tak to bych si radeji kilco priplatila a vedela rovnou, zda tam neco je nebo resit na gynde pak rovnou 🤷♀️
Tak teda proč se ptáte, když jste to na několika diskuzích četla, že to je možné ...
@balogis přesně, také jsem si dělala digitální test,až byl ten obyčejný pozitivní
Pokud máš čtyři dny zpoždění, i na normálním testu by to muselo být vidět, kdybys byla těhotná. Já bych se objednala na gyndu, kdyby byl náhodou nějaký problém.
Tak u mě šlo opravdu jen o zpoždění 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@deniii94 pokud je test negativní, nejsi těhotná. Logika věci. Mimco se nezavrtalo a neprodukuje HCG.