Kdy si udělat test?

vt17
8. pro 2016

Chtěla bych se zeptat, před 3 týdny nám prasknul kondom a nevěděli jsme to, takže se udělal přímo do mě 😀 ale za 2 dny jsem dostala normalní MS takže jsem si oddychla. Jenže teď poslední dobou mě pobolívá břicho, prsa a chodím víc na WC. Takže nevím ☹ Mám si udělat test už teď ?

saela
8. pro 2016

Ahoj, po třech týdnech bys teoreticky měla už vidět slaboučkou čárku. Já ji tam viděla (u nás to bylo ale plánované). Test není tak drahý a ujistíš se. Buď to bude mimi nebo tě jen pobolívá břicho a prsa kvůli nadcházejícímu menses. Takže určo do toho jdi a uvidíš ;)

vt17
autor
8. pro 2016

@saela ahoj, kvůli dalšímu ms to nevím protože jsem to takhle nikdy neměla no 🙂 ale moc děkuji🙂 určitě test udělám 🙂

nikkimakri
8. pro 2016

Vyčkala bych na další menstruaci a pokud se nedostaví, pak bych si dělala test, protože pokud jsi to dostala, myslím si, že není moc pravděpodobné, že by jsi těhotná byla, bylo už pravděpodobně po ovulaci. Zkus vyčkat pokud se MS dostaví...to co popisuješ možná může být psychikou, že víš, že tam ta možnost možná je. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru