Prosim o radu, asi 4 dni jsem trochu spinila, a vcera nebo dnes mela prijit MS a nic, ani bricho me neboli a spineni uz taky zmizelo. Zkousela jsem test a byl negativni, magistra v lekarne rikala ze je to brzy, ze se to ukaze az tak tyden po MS, co nedorazi... jak ste to mely vy? Dekuji
Každá to ma jinak ja měla dvě jasně čárky po 5.dnech od vynechání nějak jsem to následovala ještě počkej tak 3.dny a uvidíš 🙂
Mě psala doktorka emailem že mám počkat,protože je brzo na testování a zbytečně vyhozené peníze.Meškám 4 dny.Ještě vydrž držím palce😉
Ahoj, já jsem jednou měla zpoždění asi týden, přišlo mi, že mám těhotenské příznaky, všechno.. byla jsem si jistá, že jsem těhotná a nebyla jsem, test negativní. Ještě jsem klela, jak se mi rozhodil cyklus, děs. O měsíc později jsem MS dostala, ale velmi slabou... Test jsem si udělala po 2 týdnech, kdy mě bolely prsa, nafouklé břicho.. a těhotná jsem. Tak zkus vydržet.. někdy ta MS prostě jen zlobí, a dojde později
Měla jsem čárku 1 den před MS. Docela byla vidět, záleží na ovulaci, zkuste počkat, každý to ma jinak...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě se u předchozích ukázaly dvě čárky první den po vynechani, teď už 5 dní před příchodem menstruace, záleží, kdy byla ovulace a tak, řekla bych. Ale třeba moje ségra měla na den stejně posledni m. A test měla pozitivní az po deseti dnech 😀