Ahoj, 16.12 mi začala poslední MS, úplně si ovulaci nehlídám, ale podle aplikace, hlenu, chuti k sexu atd si myslím že to sedí na 30/31.12. Oba dny jsme s přítelem spolu spali. Bez ochrany, jen s přerušením. 6.1. Mě lehce pobolival podbrisek a ráno jsem měla trošičku růžové krve na papíře. 13. Měla přijit MS a furt nic. Mezitím mi párkrát nebylo dobře, ale žádná hrůza, bolí/pálí mě dvorce a bradavky. Nemám vůbec typické pms jako vždy žádné beďary, natekle uzliny v prsou a tak. Krom včerejška každý den výtok, spíš do bílé barvy, včera a dnes ráno jen decentně špinění, ale jen po curani a pak během dne už nic. Testy negativní, zkoušela jsem pepino, intime a nějaký z tety. Tak jsem trošku nervózní. Miminko bysme si moc přáli, ale skr ty testy a to špinění spíš čekám že MS přijde se spozdenim a že tam je nějaký jiný problém. Přitom jsem teď měsíc odpočívadla, vůbec jsme nebyla nemocna. Jindy mám MS fakt na den přesně max 1 den zpoždění a jasně poznám že přijde. Tak mě zajímá jestli se vám třeba objevily dvě čárky až někdy pozdě a mám pořád naději :/
Já mela 4 den zpoždění už dálnici na testu,ovulace mohla být klidně později. Pokuď MS nepřijde tak bych sla na gyndu.
Měla jsem vždy úplně slabe pozitivní test něco po 10 DPO.
Dva dny zpoždění nic a čtyři dny zpoždění duch. Ale já to tak měli i u prvního těhotenství, měla jsme později ovulaci.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě 3 dny před ms pozit test, jinak jsem asi 3x v životě ms dostala dost opožděnou nebo vubec a musela jsem na injekci