Kdy se na ultrazvuku pozná, že čekáme mimi?

gink_a
24. říj 2016

Ahojte. 🙂 Chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o : po čtyřech letech jsem letos v srpnu vysadila hormonální antikoncepci a 14. září jsem měla naposledy měsíčky. Dříve v pubertě než jsem začala užívat prášky, jsem měla nepravidelný cyklus. Minulý týden čtvrtek, pátek jsem si dělala mama testy a byly pozitivní, s tím že druhá čárka byla o trošku slabší. Příznaky by byly jako velmi citlivé prsa, nevolnost, únava. Dnes 24.října jsem byla u gynekoložky. Ta mi po vyšetření mi řekla, že mám zvětšenou sliznici, ale na ultrazvuku zatím není nic vidět - nejspíš je ještě brzo. Tak mě objednala na příští týden ve středu. Nu a já jsem z toho trošku ve stresu, protože bychom si s přítelem miminko moc přáli 😔 Stalo se to některé z Vás ? Nebo co si o tom myslíte ? Moc děkuji za všechny názory.

astyna
24. říj 2016

Pokud to dobře chápu, v srpnu jsi vysadila, poté přišla spádová menzes z propadu hormonů, takže ještě neoficiální pravá menzes. Jako by v půlce nového cyklu sis dělala testy a byly pozitivní, zvláštní. Příznaky si můžeš lehce vsugerovat. Já jsem měla vše možné, když jsem těhotná nebyla, jakmile jsem otěhotněla, nebylo mi nic.

Vyšetřila tě doktorka na cysty? ty dělají rády pozitivní testy, já jsem to tak měla. 2 silné // v den očekávané menzes, ale HCG ještě hooodně nízké a bylo to těmi cystami.

lendulka212
24. říj 2016

Ahoj mě stalo, že pár dní po vynechání menzes, jsem měla domácí test pozitivní a doktor mě také řekl, že na ultrazvuku nic nevidí, že mám přijít za týden. A pak už doktor viděl plodový váček a bylo jasné. Ale také se mi stalo, že jsem měla test pozitivní a těhotná jsem vůbec nebyla, a to se mi stalo 2x a žádné cysty nemám.

gink_a
autor
24. říj 2016

Doktorka mi dělala vyšetření pohmatem a i přímo vag. ultrazvuk, takže cystu by určitě poznala. 😉

ifanita
24. říj 2016

Je to ještě opravdu brzy 🙂 Hlavně zachovat klid 🙂

bluelucy
24. říj 2016

Ahoj. Před pár týdny, jsem zažila podobný případ. Já jsem vysadila antik. letos v červenci, v srpnu přišla MS, ale v září už ne. Po 14 dnech od data MS, 2 čárky, jedna slabší. Tak jsem šla k doktorovi, s tím, že jsem těhotná a on mi udělal vyšetření plus vnitří ultrazvuk a řekl, že tam nic nevidí (ale stejně jako ty, zvětšená děloha). Dal mi možnosti - prý brzké těhotenství (tedy plod tak malý, že nebyl ještě vidět), zamlklé těhotenství nebo mimoděložní. Objednal mě na krev a tam podle HCG zjistili těhotenství. Takže chápu, tvoje stresování, měla jsem to také tak - nejvíc jsem se bála toho mimoděložního. Ale myslím si, že to možná budeš mít jako já...prostě brzké těhotenství🙂 Držím palce, ať vám to vyjde.-)

gink_a
autor
24. říj 2016

bluelucy : Já se právě taky bojím toho mimoděložního. Snad to bude ok. A děkuju, jsem o trošku klidnější. 🙂

seimini
26. říj 2016

Ahoj zdravím všechny, já jsem 7.10 byla na vkládání vajíčka, z krve mi bylo prokázáno těhotenství, jen hodnoty jsou nízké. A proč to píšu včera jsem byla na ženském a paní doktorka mi řekla že. Ona uvidí tvorecka na 100% až v 6.tydnu těhotenství. Dříve že je to spíš spekulace. Nic méně co jsme se bavili jsem tak 3tt a to drobeček vypadá jen jako váček, ale pokud hodnoty hcg nebudou nad 1000.jednotek je v děloze vidět jen výstelka, což mám na Čechách hezky.

seimini
26. říj 2016

@seimini omlouvám se za hrubky a překlepy, to mělo být načechráno a na Čechách

gink_a
autor
3. lis 2016

Ahojky. Tak bych Vám chtěla dát vědět, že jsem po vyšetření a vše dopadlo ok. Jsem v pátém týdnu a za tři týdny mě čeká další kontrola 😊

lavender19xx
3. lis 2016

@gink_a tak to je super, blahopřeju, že ses k výsledku dobrala tak brzy po vysazení HA 🙂

bluelucy
4. lis 2016

Ahoj...gratuluju k miminku. Jsem ráda, že ti to dobře dopadlo. Ať se tobě i mimču dobře daří🙂

gink_a
autor
4. lis 2016

@bluelucy @lavender19xx moc děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru