MAMINKY je my to blbé,už jednho raubiře doma mame a snažime se o druhe mimčo...už si to nepamatuji jak to u mě bylo při prvnim proto se ptam na vaše nazory.posledni dobou nemam moc chut k jidlu,dost mě poboliva v levem boku dost dolua někdy my to střily i do zad..nevim za jak dlouho se něco takeho muže projevovat ..čekam na Ms a sem nedočkama a testík nechci ještě zkoušet takže vaše zkušenosti?moc děkuji
@aklin jj pravě ja vím že přiznaky mame každa jine a jinak,ale zajima mě pravě každyho nazor .sem strašně utahana pořad bych spala což sem nebyvala...nevím mno bradavky mě pravě nebolej ale pamatuji že u prvniho hned tak mě taky nebolely...mno uvidime
@slunicko1991 možná budeš mít na Vánoce dáreček . Čím více u mě je týdnů, tím více jsem unavenější.
@aklin mno prodělala sem minuly měsic cistu vaječniku,dostala sem včeličku a 14.11 se oběvila MS ..mno a v patek by mě měla čekat dalši ale sem nedočkavec mno a na testiky vím že je brzy...tak zkouším zjišťovat takhle ale aby sem si to jen nenalhavala ale keež by
@slunicko1991 ja jsem byla úplně to samé. A teď vím, že u dalšího to vůbec nebudeme řešit, necháme tomu volný průběh.
@aklin taky sem si to řikala ale sem na tom stejně jak u prvniho :D
@slunicko1991 můžeš si říkat co nebudeš dělat a přesto v tom pokračuješ. Teda zatím budu ráda z toho jednoho a pak to nějak půjde samo.
@aklin tedka koukam že ste těhulka ,,,muj prcek bude mit v lednu 2 ročky a je to raubíř...aby mu samemu nebylo smutenko snad to vyjde
@slunicko1991 myslím, že dvouletý rozdíl je ideální. Taky to tak plánujeme, jenže okolnosti můžou být úplně jiné. Taky jsme se 2,5 roku snažili, až nakonec to náhodně a nečekaně přišlo, nemohla jsem tomu věřít. Když jsem měla pár dnů před inseminaci.
@aklin nam i prvni rychle vyšlo tak doufam že u ve druhem nebude problem ale jak pišete okolnosti mužou byt jine ... tak sem zvědava co bude skusim testik pokud se MS nedostaví..akorat nevim kdy je tak idealni test udělat...
@slunicko1991 doporučuji udělat test 5 dní po zpožděné MS. Může se stát, že MS si dává trochu načas. Pokud máte MS přesně v termínu, tak ta naděje by byla.
@aklin ano vždy sem myvala přesně a2dny před mě pobolivalo břicho zatím teda nic..akorat nevim zda bude pravydelna po te cystě pokud ten cyklus se nějak změnil nebo ne.ale vičkam i když těžce ale pokusim se o to
@aklin tak uvidime
@slunicko1991 držím palečky
@aklin Moc děkuji
tak o příznacích tehu ... jsem se tu moc nedocetla
tak snad pristě
já teď u druhého těhu jsem měla příznak, že jsem nedostala ms... Jinak u první dcery, jsem jí měla do 4.měsíce těhu... jinak začátek těhu tak to byly asi ranní nevolnosti,ale jen krátké.. to bylo tak od 6tt.. u první dcery, taky nic, krom chutí,ale ty se dostavily až déle...
@heliik mno ja nějake extra chutě nemam ..mam rada sladke a mam akorat větší chut na něco sladkyjho ale jinka nějake zvlašntí chutě nemam...taky čekam zda se MS dostaví pak budu testovat a uvidime
Ahoj holky, nevíte, kdy nejdřív si můžu udělat těhotenský test? Datum možného početí vím přesně ....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
u mě ty známé těhotenské příznaky se začaly objevovat až v 6. tt. Jinak předtím jsem měla zvýšený apetit, který mám doposud a šílenou chuť na pivo a to jsem vůbec nepřisuzovala počátku těhotenství. Ale je pravdou, že mě dost pobolívalo v podbříšku jak před MS, bolesti a citlivost v bradavkách. Nevím jestli ti něco z toho pomůže. Každá má příznaky jiné.